Duet s Belanom

TVOJ GLAS Pjesma koja je Maji izmamila osmijeh na lice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neno Belan već je dobro znan gost Šibenika i dalmatinske šansone, a ove godine predstavlja se u jednom neobičnom, no opet vrlo očekivanom duetu!

Glazbenik Neno Belan s Majom Posavec iz sjajnog zagrebačkog benda Detour nastupio je na svojim rasprodanim koncertima povodom Valentinova u zagrebačkoj Tvornici, a suradnju nastavljaju na 18. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku gdje će zajednički otpjevati pjesmu 'Tvoj glas'.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

INTERVJU s Majom Posavec: Glumica ili pjevačica? 'Radije bih bila recepcionerka!'

I dok je s Belanom pripremila novi duet, Maja se priprema i za nastupe u popualrnom showu Tvoje lice zvuči poznato u čijoj se ekipi našle druge sezone čije emitiranje počinje u rujnu ove godine.

'Čim sam čula prve taktove sam znala da ju želim pjevati. Izmamila mi je osmijeh na lice', rekla nam je nedavno Maja u intervjuu.

Autorski pjesmu 'Tvoj glas' potpisuje Neno Belan, dok se kao koautor glazbe pojavljuje Zvonimir Zrilić. Inače, Dalmatinska šansona šibenski je festival prepoznatljiv po mnogo čemu, a ponajprije po samoj kvaliteti kako u organizacijskom tako i u samom umjetničkom pogledu. Predanim i ozbljnim radom, birajući najbolje hrvatske izvođače i autore stihova i glazbe, zauzeo je mjesto među vodećim hrvatskim glazbenim festivalima.

Poslušajte i novu pjemsu Tvoj glas.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene