Božićna tradicija

Proslavite Božić s grupom Magazin!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Grupa Magazin održati će tradicionalni božićni koncert u zagrebačkom klubu Roko.

Kao i svake godine, tako će i ove već tradicionalno na Božić u Clubu Roko svoj koncert održati grupa Magazin, koja će sve okupljene počastiti odličnom i nezaboravnom atmosferom uz svoje stare i nove dobropoznate hitove.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 pa ostala je ista! Ispod 13 godina stare fotografije Andrei Šušnjari javila se i Doris Dragović, a evo i koji je razlog tog povratka u prošlost!

Otkrivamo gdje je prva pjevačica grupe Magazin!

Zbog Jelene su i poznati ostali na nogama do ranog jutra!


Najbolji provod u gradu zagarantiran je uz hitove „Kokolo“, „Sve bi seke ljubile mornare“, „Ako poludim“, „Ginem“, „Briga me“, „Ne tiče me se“, „Ljube se dobri, loši, zli“, „Opijum“, „Suze biserne“, „Svileni“, „Tri sam ti zime šaptala ime“, „Gutljaj vina“, „Kemija“ i mnoge druge.

„Bilo je puno tekstova koje sam trebala naučiti. Na prvi pogled je to sve kao jednostavno, ali onda vidiš što sve moraš otpjevati, trideset godina. Kada bi 'falila', članovi benda vrlo brzo bi me ispravili pa se greške sve manje i manje dešavaju“, rekla je jednom prilikom Andrea Šušnjara, sadašnja pjevačica Magazina.

Grupa Magazin osnovana je davne 1979. godine, otkada je promjenila nekoliko pjevačica, no njihov glazbeni izričaj i dan danas prihvaćen je među publikom u zemlji, ali i izvan nje.
Prve veće uspjehe ostvaruju nakon nastupa na Splitskom festivalu 1983. pjesmom „Kokolo“ u izvedbi Ljiljane Nikolovske. 1986. objavljuju album „Put putujem“ za koji dobivaju nagradu „Zlatna ptica“ za prodanih 300 tisuća primjeraka, a do danas je taj album prodan u više od 550 tisuća primjeraka.

1996. sastav napušta Danijela Martinović, a u Magazin dolazi Jelena Rozga, koja je debitirala na Melodijama hrvatskog Jadrana iste godine s pjesmom „Suze biserne“, najizvođenijom pjesmom MHJ 1996. Iste godine objavljuju album „Nebo boje moje ljubavi“, koji dostiže zlatnu nakladu.

2007. godine vokal Magazina postaje Ivana Kovač, a za njenog boravaka u grupi izlazi album „Dama i car“, koji se dosta razlikuje od glazbenog izričaja Magazina u proteklih deset godina. Sadašnja pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara, debitirala je 2010. godine na Splitskom festivalu s pjesmom „Sijamski blizanci“.
 

Dođite u Club Roko 25. prosinca i uvjerite se u odličnu atmosferu koju rade ovi Splićani, a svoje ulaznice za koncert nabavite u pretprodaji u samome klubu po cijeni od 40 kuna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene