Novi hit

Kakav treba biti pravi 'galeb' - zna Luka Nižetić!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tema s kojom se pozabavio Luka u svom najnovijem video broju za aktulani singl 'Upomoć' je priča o 'galebovima'.

'Uspješan galeb bi trebao biti čist, uredan, uvik bijel, u bijelo i podrezanih krila' uvodne su riječi, u novom spotu Luke Nižetića, iz mudre i iskusne glave splitske legende i glazbenika Đorđi Peruzovića koji zaključuje: 'Nekad su galebovi znali svirat gitaru i pjevat dalmatinske pjesme i uvijek su bolje prolazili galebovi pjevači za razliko od danas kad bolje prolaze galebovi vozači'.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova pjesma Pogledajte spot - nova pjesma Luke Nižetića 'Vječno!'

Tema s kojom se pozabavio Luka u svom najnovijem video broju za aktulani singl 'Upomoć' je priča o 'galebovima', predstavnicima muškog roda, i njihovom pokušaju 'galebarenja' čija je zanemacija bila osvojiti i zavesti atraktivne djevojke, što bi se reklo po domaći 'ganjanju ženski do besvjesti za vrijeme ljetnog perioda'.

Hoće li uskoro promijeniti svoj ljubavni status?

Danas izgleda takvih primjeraka i ljetnih aktivnosti više nema te je sve nekako ostalo na prepričavanjima i evociranjima uspomena 'starih galebara' na neka minula, bolja i za njih sretnija vremena.
Sa svojim timom Luka se ponovno upustio u snimanje igrane forme videa u kojem je na šaljiv, sarkastičan i originalan način odigrao četiri prototipa 'galebova'.

'Ova ideja nam je odmah pala na pamet i nije mi bilo teško uživiti se u ulogu tzv. 'đikana', 'retro šmekera', 'klošara' i 'uglađenog maminog sina'. Namjera nam je bila prikazati kakve sve manire zavođenja prolaze kod predstavnica ljepšeg spola, te što se sve ne smije napraviti da bi uspješno zadržao pažnju i interes djevojke. Moja draga Mirta Pejić, koja nekako ima redovito epizodne uloge u mojim dosadašnjim spotovima, odlično je 'odglumila' prototip djevojke za kojom luduju svi tipovi 'galebova'.

Kraj je malo neočekivan i nadam se da gledatelji neće ovaj spot shvatiti bukvalno, nego kao šaljivu i igranu video priču. Naglašavam da je svaka sličnost s bilo kakvom osobom u ovom spotu slučajna.' objašnjava Luka i dodaje 'obožavam kad mi se pruži prostor za glumom i nekom transformacijom. Nešto slično smo imali prilikom snimanja videa za pjesmu 'Jugo' no ovaj put mi je bio veći izazov, a i gušt zorno se uživiti u četiri različita karaktera.'

Vjerujemo kako ćete ovaj spot pogledati barem nekoliko puta i iskreno se nasmijati Lukinim odigranim ulogama, jer mladi splitski glazbenik još jednom je dokazao da se video brojevi mogu snimiti na vrlo originalan i zanimljiv način, što je do sada dokazao u spotovima za pjesme 'Jugo', 'Tamo gdje me srce vuče', 'Obećanje', te 'Kad zasvira orkestar...'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene