446164
446164
446164
446164
446164

LUDWIG feat. Nikola Marjanović oduševili novim singlom - Poslušajte 'Eureku'

  • , 10.08.2016., 17:26
  • Autor:
  • komentara

Iako su na glazbenoj sceni pod imenom Ludwig tek godinu dana, Stjepan Marković i Ivan Škunca već dugi niz godina kao autori surađuju s mnogim hrvatskim izvođačima.

 
 
 
 
Ludwig (Screenshot: Youtube)
Ludwig (Screenshot: Youtube)

Iako su na glazbenoj sceni pod imenom Ludwig tek godinu dana, Stjepan Marković i Ivan Škunca već dugi niz godina kao autori surađuju s mnogim hrvatskim izvođačima. Na ideju o svom vlastitom bendu došli su nakon godina zajedničkog druženja u studiju, sa željom da krenu pisati i stvarati glazbu koja njih najviše ispunjava te da svojoj publici pruže novi moderniji zvuk, svjetske produkcije.

I čini se da u tome uspijevaju. Predstavili su se pjesmom 'Dio svemira', a na red je konačno došla i nova pjesma, zanimljivog naziva 'Eureka'.

Za režiju, montažu i kameru spota zadužen je Krešimir Čižmek, dok je za produkciju i drugu kameru zadužen Siniša Josip Starčević.

Međutim, na ovoj pjesmi nisu sami, već je izvode u suradnji s izvrsnim muškim vokalom, Nikolom Marjanovićem, koji se slučajno jednom zatekao u studiju kod Ivana Škunce te kada je čuo pjesmu 'Eureka', rekao da kako god ali mora biti dio nje. Dvojbe uopće nije bilo jer spoj vokala Stjepana i Nikole, bio je pun pogodak.

Prije nego je pjesma uopće i predstavljena javnosti, Ludwig je pjesmu poslao na adrese uvaženih glazbenih urednika i kritičara koji su rekli kako već dugo nisu čuli tako dobru pjesmu, jakog i snažnog zvuka te izvrsne produkcije.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se