Ljeto 2014

Sezona je počela - Domaće ljepotice već su dolje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nadolazeći vikend, tulumima u četvrtak, 1. svibnja, u petak i u subotu, novaljski Cocomo Club otvara svoja vrata na radost mnogih ljubitelja zabave i ljetnog noćnog života.

To će ujedno biti savršena uvertira za bogatu sezonu 2014. u kojoj Vas očekuju brojne kreativne programske večeri, zanimljivi gostujući izvođači, odlični resident DJ-i, sveprisutne atraktivne hostese i plesačice, te sjajna atmosfera i krcat klub do ranih jutarnjih sati sve do rujna.

Pogledaj i ovo showbuzz Manekenke se zabavljaju Neodoljiv osmijeh najbolji dodatak lijepe Vedrane

Kako upropastiti rođendanski party? Zna Katy Perry!

U četvrtak, 1. svibnja, resident DJ kluba Cocomo, Steve Fingers, priprema atraktivan set house glazbe, prepun hitova koji će obilježiti nadolazeće ljeto.

U petak 2. svibnja Cocomo klub priprema koncert Ivana Zaka, čime misli obradovati i ugodno iznenaditi domaću publiku. Cijena karte je 30kn, a na velikom koncertu očekuje se čitav Pag, pa i gosti i prijatelji kluba iz svih krajeva Hrvatske.

U subotu, 3. svibnja, na programu je Cocktail Night, gdje svakog gosta uz kupljeni koktel očekuje gratis shooter. Ljubitelji šarenih pića time će doći na svoje...

Sve u svemu, zahvaljujući klubu Cocomo, očekuje Vas veseli produženi vikend u Novalji.

Osnovan 1992. i smješten na jednom od najsučanijih jadranskih otoka, otoku Pagu, Cocomo Club prošlog je ljeta proslavio svoj jubilarni 20. rođendan i odradio najdulju sezonu od osnutka. Cocomo Club je jedini klub smješten u centru Novalje. Prekrasna terasa na prvom katu s veličanstvenim pogledom na more je savršena za “lounge” večernje opuštanje, čak i kad je plesni podij u prizemlju pun.

U četvrtak i petaki, pa i u subotu očekuje Vas nezaboravna zabava u novaljskom Cocomo Clubu. Pridružite nam se i Vi, otvorite s nama novu sezonu i zabavite se do ranih jutarnjih sati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene