Bravo, dečko!

Lepi Dečki godinu su završili u stilu - kao dio praizvedbe predstave "Ciganin, ali najljepši"

Kristian Novak i Krešimir Biškup (Foto: PR) Kristian Novak i Krešimir Biškup (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju HNK (Foto: PR) +0 Kristian Novak i Krešimir Biškup (Foto: PR) Galerija

Lepi Dečki godinu su završili u stilu - kao dio praizvedbe predstave po hit-romanu Kristiana Novaka "Ciganin, ali najljepši".

#LepiDečki godinu su završili u stilu - kao dio praizvedbe predstave po hit-romanu Kristiana Novaka "Ciganin, ali najljepši".

Mladi Rom Sandokan zvan Sandi (Filip Vidović) zaljubi se u razvedenu Međimurku Milenu (Nina Violić), Nuzat, Kurd iz Mosula napušta obitelj i zemlju koju je zahvatio rat, Plančić, PR iz zagrebačke policije poslan je na teren da zataška ubojstvo i potencijalno veliki politički skandal i nasilje. Sabolščak, Bukov dol, kao i priča u dalekom Iraku isprepliću se u genijalnoj dramatizaciji mladog međimurskog autora s preko trideset likova, glumaca i scenografijom.

Nakon nešto više od tri sata predstave, "Ciganin" je završio gotovo desetominutnim ovacijama, od čega je najveće dobio upravo Kristian Novak, autor romana. Politička, društvena i kulturna elita bila je u Zagrebu na praizvedbi predstave, a kasnije su na prigodnom domjenku probali i izvorno međimursko pivo - ono pivovare Međimurski Lepi Dečki.

Brojni poznati prvi put su mogli isprobati neke od specijaliteta ove mlade pivovare, a poseban hit bio je superjunak među pivima - "Kaj-El", kao i specijalno bio pivo "Steiner".

"Kad nam je stigao poziv iz HNK-a pred koji mjesec da budemo dio premijere 'Ciganina', nisam dvojio pa ni sekunde. Biti dio ovakve predstave velika je čast, pogotovo jer još dogovaramo i neku malo teatralniju suradnju" rekao nam je Krešimir Biškup iz "Lepih Dečki".

"Predstavili smo nekoliko naših piva, bili su tu Kaj-El, Steiner i Zrinski, ali i nezaobilazno Međimursko. Dio asortimana smo prezentirali i u limenkama, što je svakako zanimljivo iskustvo. Naime, limenke zadržavaju duže svježinu i kvalitetu, a to je upravo ono što mi želimo prezentirati, craft pivo u najboljem obliku!"

HNK (Foto: PR) HNK (Foto: PR) Foto: PR
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene