Nezaboravna noć

Luda noć s Lepom Brenom i bendom Barabe u Diamond Palace Casinu u Zagrebu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lepa Brena napokon stiže u Zagreb.

Najveća balkanska estradna zvijezda Lepa Brena ponovno sprema poseban i neuobičajen koncert u Zagrebu na radost svojih brojnih obožavatelja. U petak 06. listopada nastupit će na gala eventu u Diamond Palace Casinu uz hotel Sheraton, a za nezaboravnu uvertiru u ovu ludu noć publiku će zabaviti hrvatski kraljevi zabave – Barabe.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Netko od obožavatelja postat će jako sretan jer istu večer slijedi i izvlačenje novog automobila VolksWagen UP, kao i brojni novčani dobici. Bit će ovo doista raskošna noć s vrlo bogatim završetkom.

-Jako volim ovakve intimnije prostore jer tako mogu bliže i direktnije komunicirati s mojom publikom. Svakom nastupu u Zagrebu se neizmjerno veselim jer od publike uvijek dobijem toliko pozitivne energije koja me potpuno ponese; ne želim otići s bine. Uživat ćemo uskoro svi zajedno, a ja ću, kao i uvijek, pripremiti nezaboravnu zabavu, poručila je regionalna estradna diva.

Ova nezaboravna noć puna adrenalina tek je početak bogatih i zabavnih programa u najluksuznijem casinu u regiji. Okruženi glamurom, dijamantima i najvećim zvijezdama estrade, sporta i društvenih kronika, posjetitelji Diamond Palace Casina uživat će u inspirativnom prostoru koji će svaki mjesec organizirati gala partyje za svoje goste. Koncerti najvećih zvijezda postaju tako sastavni dio noćnog života i ultimativne zabave.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene