Ne propustite

Mate Mišo Kovač održat će koncert za pamćenje u Lisinskom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glazbena legenda Mate Mišo Kovač održat će dva koncerta u Lisinskom, 11. i 12. veljače 2014. godine.

Legenda hrvatske estrade Mate Mišo Kovač održat će koncert za pamćenje u Lisinskom. Imat ćemo priliku poslušati najveće hitove poput 'Proplakat će zora', 'Dalmacija u mom oku', 'Ti si pjesma moje duše', 'Svi pjevaju, ja ne čujem', 'Kad pjevam, suze teku', 'Još i danas teku suze jedne žene', 'Ako me ostaviš' i brojne druge. A kad Mišo pjeva, zabune nema. Svi sve znaju. Obožavatelji će se bez previše razmišljanja složiti - samo je jedan Mišo Kovač.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač sprema spektakl u splitu Na koncert Miše Kovača dolaze obožavatelji iz Saudijske Arabije, Meksika i Japana, a evo tko će mu se još pridružiti na pozornici

Stella: Kika posvetila pjesmu Miše Kovača svojem budućem suprugu

Miljenik svih generacija čija glazbena karijera traje više od četiri desetljeća potvrdit će još jednom status jedne od najvećih zvijezda domaće zabavne glazbe.

Dodatnu draž dat će i njegova kćer Ivana Kovač koja će biti specijalna gošća koncerta. Ivana Kovač upravo je objavila svoj prvi samostalni studijski album. Debitantski album na kojem je Ivana marljivo radila sadrži 12 pjesama koje je predstavila u protekle dvije godine, uglavnom na festivalima.

Glazbena legenda Mate Mišo Kovač održat će dva koncerta u Lisinskom, 11. i 12. veljače 2014. godine. Ulaznice za koncert se mogu kupiti po cijeni od 150/170/190 HRK na blagajni Koncertne dvorane i online www.ulaznice.com.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene