457294
457294
457294
457294
457294

USUSRET BLAGDANIMA Ledena bajka Djeda Mraza dolazi u Zagreb!

  • , 16.11.2016., 12:38
  • Autor:
  • komentara

Riječ je projektu koji je prvenstveno namijenjen djeci, a razočarani neće ostati ni odrasli za koje je organizirana "Božićna čagerica".

 
 
 
 
Ledena Bajka Djeda Mraza (FOTO: PR)
Ledena Bajka Djeda Mraza (FOTO: PR)

Tijekom Adventskih i novogodišnjih dana, od 28. studenog do 2. siječnja, održat će se manifestacija “Ledena bajka Djeda Mraza”, koja će se odvijati na prostoru Zagrebačkog Velesajma.

Riječ je o projektu koji je prvenstveno namijenjen djeci - ali i odraslima, koji će svojom cjelokupnom edukativnom, zabavnom i gastronomskom ponudom obogatiti Zagrebačku turističku ponudu u zimskim mjesecima.

Ledena bajka Djeda Mraza sastoji se od čarobnog dvorca Djeda Mraza, raznovrsnih ugostiteljskih objekata (eskimskih IGLUA i kućica u obliku vlakova), vanjske pozornice za održavanje priredbi i koncerata te otvorenog klizališta. Ulaz na manifestaciju je besplatan. U blizini je veliki parking, tako da je dolazak na ovaj zimski spektakl, bogatstvom i kompleksnošću ponude jedinstven u Hrvatskoj ali i regiji, maksimalno olakšan.

Ledena Bajka Djeda Mraza (FOTO: PR)

Velika i jedinstvena ponuda različitih jela i pića omogućit će svakom posjetiocu da pronađe nešto za sebe. Posebnost ugostiteljske ponude je i ice bar koji omogućuje jedinstveni doživljaj konzumacije pića u čašama od leda.

U čarobnom dvorcu Djeda Mraza održavat će se božićne Čarobne ture, namijenjene mališanima predškolske i školske dobi. Čarobna tura naziv je posjeta dvorcu Djeda Mraza koja se sastoji od tri dijela: čitanja božićnih priča, posjeta vilenjacima i druženja s Djedom Mrazom. Trajanje Čarobne ture je 45 minuta.

Najveći božićni hitovi omogućit će svakom posjetitelju poseban doživljaj klizanja.

Radno vrijeme „Ledene bajke“ je od deset ujutro do ponoći, osim petkom i subotom kad radimo do 2 ujutro, što daje priliku i odraslima za rasplesanu zabavu u  programu „Božićna čagerica“.

Najzanimljiviji sadržaj projekta za najmlađe ipak su ''Čarobne ture''. Na ulasku u dvorac djecu očekuje dio namijenjen pisanju pisma Djedu Mrazu, crtanju i bojanju. U daljnjem dijelu programa očekuje ih čitanje božićnih priča u trajanju od petnaest minuta. Dječje priče božićnog duha prenose profesionalni glumci. Djeca će zajedno s vilenjacima vidjeti kako se pripremaju njihovi pokloni. Posljednji dio čarobne ture sastoji se od posjeta Djedu Mrazu gdje će djeca dobiti poklone te će se moći fotografirati s njime.

Dvorac je koncipiran na način da integrira edukativne, kreativne i zabavne sadržaje. Vrijeme održavanja Čarobnih tura za razdoblje od 28. studenoga 2016. do 2. siječnja 2017. godine je radnim danom od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 20 sati (ture se ne održavaju 25. prosinca i 1. siječnja). Svaka Čarobna tura počinje na puni sat (16 / 17 / 18 / 19, odnosno 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 sati).

Na vanjskoj pozornici održat će se raznovrstan program: svakog dana od 28. studenog do 10. prosinca od 18 do 20 sati, na vanjskoj pozornici održavat će se Festival dječjeg božićnog stvaralaštva, program tijekom kojeg dječje glazbene skupine i zborovi te plesne i dramske skupine pokazuju svoja prigodna ostvarenja.

Nakon 20 sati “eksimski” DJ-evi pobrinut će se za odličnu atmosferu uz najveće božićne i strane hitove. Svaki petak rezerviran je za tematski party, subotom su nastupi grupe Gelato Sisters te nedjeljom nastupi gitarističkog dua Parmać & Šojat Acoustic.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se