Idila na Velesajmu

USUSRET BLAGDANIMA Ledena bajka Djeda Mraza dolazi u Zagreb!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Riječ je projektu koji je prvenstveno namijenjen djeci, a razočarani neće ostati ni odrasli za koje je organizirana "Božićna čagerica".

Tijekom Adventskih i novogodišnjih dana, od 28. studenog do 2. siječnja, održat će se manifestacija “Ledena bajka Djeda Mraza”, koja će se odvijati na prostoru Zagrebačkog Velesajma.

Riječ je o projektu koji je prvenstveno namijenjen djeci - ali i odraslima, koji će svojom cjelokupnom edukativnom, zabavnom i gastronomskom ponudom obogatiti Zagrebačku turističku ponudu u zimskim mjesecima.

Ledena bajka Djeda Mraza sastoji se od čarobnog dvorca Djeda Mraza, raznovrsnih ugostiteljskih objekata (eskimskih IGLUA i kućica u obliku vlakova), vanjske pozornice za održavanje priredbi i koncerata te otvorenog klizališta. Ulaz na manifestaciju je besplatan. U blizini je veliki parking, tako da je dolazak na ovaj zimski spektakl, bogatstvom i kompleksnošću ponude jedinstven u Hrvatskoj ali i regiji, maksimalno olakšan.

Velika i jedinstvena ponuda različitih jela i pića omogućit će svakom posjetiocu da pronađe nešto za sebe. Posebnost ugostiteljske ponude je i ice bar koji omogućuje jedinstveni doživljaj konzumacije pića u čašama od leda.

U čarobnom dvorcu Djeda Mraza održavat će se božićne Čarobne ture, namijenjene mališanima predškolske i školske dobi. Čarobna tura naziv je posjeta dvorcu Djeda Mraza koja se sastoji od tri dijela: čitanja božićnih priča, posjeta vilenjacima i druženja s Djedom Mrazom. Trajanje Čarobne ture je 45 minuta.

Najveći božićni hitovi omogućit će svakom posjetitelju poseban doživljaj klizanja.

Radno vrijeme „Ledene bajke“ je od deset ujutro do ponoći, osim petkom i subotom kad radimo do 2 ujutro, što daje priliku i odraslima za rasplesanu zabavu u  programu „Božićna čagerica“.

Najzanimljiviji sadržaj projekta za najmlađe ipak su ''Čarobne ture''. Na ulasku u dvorac djecu očekuje dio namijenjen pisanju pisma Djedu Mrazu, crtanju i bojanju. U daljnjem dijelu programa očekuje ih čitanje božićnih priča u trajanju od petnaest minuta. Dječje priče božićnog duha prenose profesionalni glumci. Djeca će zajedno s vilenjacima vidjeti kako se pripremaju njihovi pokloni. Posljednji dio čarobne ture sastoji se od posjeta Djedu Mrazu gdje će djeca dobiti poklone te će se moći fotografirati s njime.

Dvorac je koncipiran na način da integrira edukativne, kreativne i zabavne sadržaje. Vrijeme održavanja Čarobnih tura za razdoblje od 28. studenoga 2016. do 2. siječnja 2017. godine je radnim danom od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 20 sati (ture se ne održavaju 25. prosinca i 1. siječnja). Svaka Čarobna tura počinje na puni sat (16 / 17 / 18 / 19, odnosno 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 sati).

Na vanjskoj pozornici održat će se raznovrstan program: svakog dana od 28. studenog do 10. prosinca od 18 do 20 sati, na vanjskoj pozornici održavat će se Festival dječjeg božićnog stvaralaštva, program tijekom kojeg dječje glazbene skupine i zborovi te plesne i dramske skupine pokazuju svoja prigodna ostvarenja.

Nakon 20 sati “eksimski” DJ-evi pobrinut će se za odličnu atmosferu uz najveće božićne i strane hitove. Svaki petak rezerviran je za tematski party, subotom su nastupi grupe Gelato Sisters te nedjeljom nastupi gitarističkog dua Parmać & Šojat Acoustic.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene