KOPIJA KAO ORIGINAL

PA TO JE FANTASTIČNO! Lažni Bandić 'rasturio' i do suza nasmijao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon lažne Kolinde stigao je i lažni Bandić.

Jedini regionalni stand up comedy show o muško -ženskim odnosima Štiklom u mozak, loptom u dupe otvorio još jednu, sada već petu uspješnu sezonu.

Pogledaj i ovo showbuzz imao je vjernog pratitelja Pogledajte koliko se Milan Bandić promijenio u 20 godina koliko je bio na čelu Zagreba

Prava poslastica večeri je bilo gostovanje gradonačelnika Milana Bandića, koji je spremno i odrješito odgovarao na pitanja o muško ženskim odnosima, braku, zavođenju, ali se dotakao i aktualnih pitanja o gradu Zagrebu, politici i ekonomiji te mnogobrojnoj publici objasnio kako planira postati Premijer i konačno Hrvatsku izvesti iz krize.

Kako se radi o stand up comedy showu, sinoć na sceni nije bio pravi gradonačelnik, već ga je utjelovio poznati satiričar i glumac Zvonko Hrabar, s portala News bar. U sklopu programa nastupali su i drugi profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u klubovima diljem regije: Zvonko Kožić, Peđa Bajović, te voditeljica showa Marijana Perinić.

Podsjetimo se kako upravo Marijana Perinić uspješno imitira aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar- Kitarović, pod umjetničkim imenom PreCjednica , a snimke njenih govora broje preko 400,000 pregleda na You tube kanalu. Ukoliko vam u životu nedostaje smijeha, tada vas svakako pozivamo da već sljedeći mjesec dođete pogledati show Štiklom u mozak , loptom u dupe, koji je sinoć opravdao status jednog od najtraženijih zabavnih show-a u Hrvatskoj i regiji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene