Glumac u manekenskim vodama

Herceg u ulozi manekena na jahti vrijednoj 37 milijuna kuna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim po ulozi u 'Larinom Izboru', glumac se bacio i u manekenske vode!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Iskreno o ulozi Koliko je razlika, a koliko sličnosti između Ivana i Jaše?

Eksluzivni talijanski modni brend, koji je svojim dolaskom na hrvatsko tržište modnoj sceni donio dašak glamura i sportske elegancije dogovorila je suradnju sa mladim hrvatskim glumcem Ivanom Hercegom čime je on postao njihovo zaštitno za Hrvatsku.

>> Ivan Herceg ide stopama Beckhama, Clooneya, Deppa...

'Nikada nisam vjerovao da jedan brand može usmjeriti moj modni stil ili da će me nešto na prvu oboriti s nogu, ali kada sam prvi put ušao u trgovinu Marina Militare znao sam da je to odjeća po mom ukusu. Laska mi što su upravo meni ponudili suradnju i izrazili želju da budem njihovo zaštitno lice, a ja vjerujem da će svi ljubitelji vrhunske odjeće u ovom brandu pronaći odjeću po svojoj mjeri',  rekao je Ivan Herceg.

Snimanjem ekskluzivnih fotografija u aktualnoj kolekciji Marina Militare obilježen je početak jednogodišnje suradnje, gdje se Ivan Heceg pokazao kao veliki profesionalac, koji se jednako dobro kao u glumi snalazi i kao model.

'Iako smo tek započeli sa suradnjom već sada mogu reći da je pravi užitak surađivati sa ljudima iz Marina Militarea. Sviđa mi se što me okružuje tim mladih i kreativnih ljudi, koji imaju svoj cilj i koji od mene ali i od ovog brenda uvijek traže samo najbolje. Siguran sam da će Marina Militare vrlo brzo osvojiti hrvatsko tržište jer u ovoj odjeći pronaći će se muškarci, pa i žene bez obzira na svoju dob', rekao je Herceg.

Ekskluzivne fotografije snimljene su u Rijeci na impozantnom 35 metarskom jedrenjaku 'Kraljica mora' vrijednom čak 37 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene