Osvoji karte

La Fiesta u čarobnom izdanju sa seksi gošćom DJ Niki Belucci

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sredina srpnja u Culture Clubu Revelin programski je predviđena za ljetne rezidencije. Od početka ljetne sezone Culture Club Revelin u svoj program uvrstio je house rezidenciju DANCElectricPHILIPEa, koja svakim izdanjem predstavlja nove goste.

Specijalna gošća Nikky Belluci, Amadeea-čarobni zvuci violine pomješani sa popularnim hitovima, najveći plesni akrobati na šipci, atraktivni performansi u neodoljivom eventu koji će vas držati budnima cijelu noć.

Pogledaj i ovo showbuzz Culture clubu Revelin Dubrovnik i DJ James Zabiela vole se javno - pogledajte kako je bilo!

David Morales rasplesao publiku u Clubu Revelin u Dubrovniku

Taste of fetish posebna je večer koju je kao svoje treće izdanje 11.7.2014 u Culture Clubu Revelin pripremio popularni scensko- glazbeni spektakl La Fiesta. La Fiesta koja je u zadnje vrijeme dosta tražen event širom regije, donosi nam svakim novim izdanjem posebnu dimenziju glazbeno scenskog doživljaja.

Club Revelin ima za čitatelje Dnevnik.hr-a 2x2 karte za show 11. srpnja. Vi samo pošaljite zašto želite pogledati uživo nastup u Dubrovniku na naš mail natjecaj@novatv.hr

Imamo i dobitnike: 

Marina Ivanovic Sever
Tihana Miloslavić Kurajica

Taste of fetish dočarat će magiju plesa uz pregršt atraktivnih performerica , a za DJ pultom kao specijalna gošća nastupit će Niki Belucci. Niki Belucci dobro je poznata publici širom regije i uvjek je rado viđena gošća u Dubrovniku. Simbol ljepote, erotizma, slobode,seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu! Uz svoju atraktivnu pojavu Niki u svom glazbenom repertoaru ima dinamične, melodične plesne hitove i svojim izvrsnom nastupom uvjek iznova osvaja publiku.

Kako bi glazbenu magiju ove izetne noći dopunili scenskim pokretom La Fiesta ponovno dovodi Anastasiu Sokolovu jednu od najboljih pole dance peformerica . Danas je pole dance izuzentno popularan i mnoge djevojke pohode razne pole- dance tečajeve, a kako to rade najbolji uvjerite se ove večeri kada će vam Anastasia Sokolova pokazati najluđe pokrete ovog zahtjevnog plesa.
Anastasii Sokolovoj pridružit će se i Dmitrii Politov najbolji svjetski pole akrobat. A za ono što će nam on pokazati možemo samo slobodno reći-ne pokušavajte kod kuće! Magičnu fetish večer začinit će još atraktivne performerice iz svih djelova svijeta u glamuroznim kostimima i led roboti na plesnom podiju.

DANCElectric Residency' nastavlja svoje klupske večeri uz prepoznatljivu kombinaciju intezivnih deep, clubbing i vokal house ritmova. Ovo posebno izdanje 'DANCElectric Residency' predstavlja Vam DJ-a Antu Jakira, koji će nas provesti kroz hitove koji su u svoje vrijeme vladali plesnim podijima od ranih 80ih do danas. „From Strauss to House“ mogli bi slobodno nazvati široku glazbenu podlogu 25 godišnje Jakirove karijere koja uključuje dugogodišnje iskustvo u muzičkoj produkciji. Potporu gospodinu Jakiru za DJ pultom pruzit ce: DANCElectricPHILIPE, Speed, Audiometric, dBA & PhiberOptic.

Karte možete pronaći na ulazu po cijenama od 50 kn i VIP 120 kn. Ulaznice za scensko glazbeni spektakl La Fiesta potražite na pretprodajnim mjestima Culture Cluba Revelin, a za ostale evente na ulazu kluba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene