legendarni dvojac

Sjećate li se Kuzme & Shaka Zulu? Dečki opet natupaju zajedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kuzma & Shaka Zulu, kako njihovi fanovi vole istaknuti, najveseliji su glazbenici u regiji.

Legendarni splitski glazbenici, izvrsni zabavljači, Kuzma & Shaka Zulu na radost brojnih obožavatelja nastupit će na Taste and Travel festivalu. Edukativno – zabavno događanje, koje uključuje i Craft Beer Festival, održat će se od 24. do 30. kolovoza u Zadru. Splitski će dvojac na središnjoj festivalskoj pozornici na zadarskoj rivi nastupiti u petak 25. kolovoza.

Kuzma & Shaka Zulu, kako njihovi fanovi vole istaknuti, najveseliji su glazbenici u regiji, a u Zadru će svojim koncertom uživo napraviti feštu za pamćenje. Raznovrsnim glazbenim stilovima autorskih pjesama i s više od 20 hitova i više od 20 godina karijere beskompromisni su zabavljači. Njihovi hitovi kao što su Lito ide mala, U mojoj ulici ne prodaje se trava, Majstori sa mora ili Di ćemo večeras zasigurno će dobro rasplesati posjetitelje ovogodišnjeg Festivala.



"Velika je i obostrana ljubav između zadarske publike i Kuzma & Shaka Zulu, teško je opisati koliko je lijep osjećaj gostovati u Zadru!" – izjavili su glazbenici koji se posebno vesele ovom nastupu, a na svakom nastupu uživo uvijek daju maksimum pa su tako posljednjih godina sve popularniji.

Taste and Travel održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner festivala je HEP. Craf Beer Festival ponudit će više od 50 vrsti craft piva od kojih su mnoge noviteti na tržištu koje se razvija iz dana u dan. Uz njega, na Festivalu će se održati konferencija E@t: Food in the digital age te već tradicionalni Sajam proizvodi hrvatskog sela koji okuplja OPG izlagače iz cijele Hrvatske. Festival su pomogli Falkensteiner Resort Punta Skala, Ilirija d.d. te Hrvatska gospodarska komora. Podršku su dali Grad Zadar i Turistička zajednica Grada, Jagermeister i hostel Forum.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene