Bijelo dugme

Kupac prvog 'Box seta deluxe': 'Htjeli su odmah nakon promocije otkupiti moj primjerak!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Predstavljanje 'Bijelo dugme – Box set deluxe' održano je unutar 24 sata na tri najznačajnije lokacije regije, a to su: Zagreb, Sarajevo i Beograd, 13 i 14.11.2014.

Prva prezentacija održana je u Zagrebu, 13.11.2014. na sajmu knjiga Interliber gdje je prisutne glazbenom izvedbom oduševio prvi pjevač Bijelog dugmeta, Željko Bebek. Predstavljanje u Sarajevu održano je u hotelu Holiday, gdje je u glazbenom dijelu nastupio Mladen Vojičić - Tifa. Tifa je još jednom dokazao zašto je upravo on svojevremeno bio izbor Gorana Bregovića da zamijeni velikog Željka Bebeka. Nakon Sarajeva, glavna fešta održana je istu noć u Grand Casinu u Beogradu gdje su brojni pjevači odali počast legendarnom bendu.

Pogledaj i ovo Željko Bebek - 2 Poput Micka Jaggera! Željko Bebek ni sa 78 godina ne razmišlja o mirovini: ''Iz dana u dan sve više osjećam da pripadam pozornici!''

Bijelo dugme - Box set deluxe!

Kampanja za ovo limitirano izdanje privukla je mnogobrojne štovatelje i kolekcionare benda Bijelo dugme, a jedan od njih je svakako i Renato Tonković koji je na promociju u Zagrebu došao iz Beča kako bi kupio 'Bijelo dugme - Box set deluxe' broj 1. Naime, Tonković upravo priprema dokumentarni film o bubnjaru Dugmeta - Goranu Ipetu Ivandiću, a za bend Bijelo dugme smatra da su zaslužni što danas možemo reći da smo imali naše Beatlese, Stonese itd. Mišljenja je da je Dugme svim novim bendovima otvorilo vrata.

Renato je izdvojio da mu je jedan od najdražih koncerta upravo onaj povratnički: 'Mislim da mi je najinteresantniji bio koncert iz 2005. Vladala je jedna pozitivna atmosfera koja je s lakoćom prebačena na publiku, vidjelo se da je svatko na koncertu uživao.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene