Pirati zabavljali

Duge Kristinine noge u centru pažnje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristina Bradač, Denis Dumančić, Petra Kovačević i Dalibor Petko uživali na predstavljanju nove pjesme 'Laka meta' poznatih 'Pirata' u klubu Bunga Bunga.

Modna dizajnerica Kristina Bradač, Denis Dumančić sa suprugom Zoricom atraktivna Petra Kovačević te radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko zaplesali su uz zarazne hitove mladih Pirata koji su klubu Bunga Bunga predstavili nove pjesme! Kristina je nosila kratku haljinicu, pa su tako njezine duge noge bile u centru pažnje.

Pogledaj i ovo Petra Kovačević - 15 Evo gdje je danas Sjećate li se Petre Kovačević? Izdala je nekoliko hitova, a onda bez pozdrava nestala sa scene, u tajnosti je postala i majka!

Special One party u Bunga Bunga klubu - zaplesala i Anita Dujić Veljača

Novo ime na hrvatskog glazbenom nebu, mladi Pirati predstavili su video spot za novu pjesmu Laka meta i zabavljali su publiku.  Modna dizajnerica Kristina je zaplesala uz zarazne ritnove zagrebačkog benda te uživala u veseloj atmosferi vruće subotnje večeri najljepšeg kluba u gradu.

'Prvi puta sam ovdje i moram priznati da se jako dobro zabavljam. Dečki su sjajni, atmosfera je odlična, a Bunga je pravo mjesto za opuštanje i plesanje', rekla je atraktivna dizajnerica Kristina Bradač.

Odličnu glazbu i live nastup mladih nada hrvatskog glazbenog neba Pirata nije propustia ni mlada glazbena zvijezda Petra Kovačević, glazbenik i producent Denis Dumančić koji se zabavljao u društvu supruge Zorice te brojni drugi.

Popularni Bunga Bunga klub u subotu 08. ožujka 2014. priprema poseban party posvećen pripadnicama ljepšeg spola koje povodom najpoznatijeg ženskog blagdana očekuju brojne glazbene poslastice i prigodna iznenađenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene