Korak prekratak

VIDEO Kristijan Rahimovski ima novi hit: Poslušajte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poslušajte kako zvuči Kristijanova suradnja sa Marijanom Brkićem i Berislavom Blaževićem.

Kristijan Rahimovski ima novu pjesmu 'Korak prekratak', kojom je spreman osvojiti publiku, ali i struku, te se nada da će ova pjesma pronaći pravi put do uspjeha.

Pogledaj i ovo In Magazin: Kristijan Rahimovski Arena puna emocija! Parni Valjak održao koncert u čast Akija Rahimovskog, Kiki Rahimovski emotivno o ocu: ''Pokušavam biti dovoljno jak''

Pjesma govori o neuzvraćenoj ljubavi, nekada u životu druga strana ne osjeća i ne misli onako kako bi mi to htjeli. Upravo to emotivno stanje opisuje nova pjesma Kristijana Rahimovskog, koji vjeruje kako će se mnogi pronaći u spomenutoj pjesmi.

Kiki Rahimovski pobjednik 61. Zagrebačkog festivala

'Ono što me iznimno čini sretnim je moja prva suradnja sa Parnim Valjkom,tj. sa članovima Parnog valjka, Marijanom Brkićem koji je odsvirao prekrasan solo na pjesmi i Berislavom Blaževićem na hammondu. Znam da bi mnogi voljeli čuti duet sa mojim ocem, ali za to se treba dogoditi pjesma. Tekst i glazbu sam napisao ja, dok aranžman potpisuje Ivan Škunca, koji je ujedno i producent pjesme', rekao je Rahimovski.

'Osobno, vjerujem u pjesmu i imam osjećaj da će dugo trajati, ali to neka odluči publika', dodao je pjevač.

Na ovoj pjesmi osim Marijana Brkića i Berislava, Kristijan je okupio ekipu vrhunskih glazbenika, među kojima su Leo Anđelković na bubnjevima, Filip Đud na klaviru i strings, Kornelija Palić na back vokalima, Martin Petračić na bass gitari, te Marko Otmačić iz Zagrebačke filharmonije na violi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene