Ne propustite

Krenulo je odbrojavanje do 'West House Reunion Festivala'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Krenulo je odbrojavanje do najvećeg open air festivala 'West House Reunion Festival' - Riva Starr, Hard Rock Soffa svojim nastupom u petak 06. lipnja otvaraju festival!

Početak ljeta ove godine biti će itekako za pamćenje, jer je krenulo odbrojavanje do najvećeg partyja na najvećem krovu Hrvatske – 'West House Reunion Festival'. Jedinstveni prvi open air festival elektronske glazbe održati će se petak i subotu, 06. i 07. lipnja na krovnom platou West Gate-a.

Pogledaj i ovo showbuzz West House Reunion Festival D'Knock iz PlayOne-a: 'Ako daješ maksimum, publika to prepozna'

PlayOne i Barbara Tucker imaju novi hit 'We Are Not Alone' - službeni song West House Reunion Festivala

Ne sumnjamo, kako je već sada na sam spomen ovog festivala, krenuo interes brojnih ljubitelja ovog urbanog spektakla, koji će u svoja dva dana održavanja zasigurno privući posjetitelje iz cijele regije. Pred nama su dvije nezaboravne noći prepune iznenađenja, koje pripremaju najpriznatiji DJ-i uz najbolju svjetsku produkciju, vrhunski razglas, pripadajući spektakularni light show, te očaravajuće video projekcije. Organizatori su se pobrinuli da 'West House Reunion Festival' bude prepoznatljiv i drugačiji od ostalih festivala ovog tipa glazbe, stoga su odlučili da nastupe najbolje svjetska i domaća imena kada je u pitanju elektronska glazba.

Prvog dana festivala u petak 06. lipnja pred brojnom publikom nastupiti će DJ i producent Riva Starr, koji je neizostavno ime kada je riječ o modernoj house produkciji, a poznat je po suradnji s Usherom, Estelle, Fatboy Slimom, Dennisom Ferrerom. Starru će se na festivalskoj pozornici iste večeri pridružiti i popularni producentski duo Hard Rock Soffa, poznati po singlu 'Blow Up'. 

Osim svjetski poznatih imena, posjetitelji će imati prilike uživati u domaćim izvođačima među kojima je svjetski priznati hrvatski DJ i producent Blacksoul, koji iza sebe ima brojne suradnje s velikim imenima svjetske glazbene scene.

Nastupom spomenutih svjetskih imena, ljubitelja elektronske glazbe napokon će doći na svoje, te uz nezaboravan osjećaj zabave i adrenalina, moći će na kraju uživati u jedinstvenom closing partyju, koji će odraditi Damir Ludvig i Go Cut, poznatiji pod imenom Astralis. Za sam warm-up obje festivalske večeri zadužen je hrvatski DJ Van Beat, koji će publiku uvesti u ono najbolje što slijedi u svakoj večeri – nastup svjetskih i domaćih DJ-a i producenata.

Impresivan je i popis glazbenih imena koja će se na drugoj festivalskoj večeri, u subotu 07. lipnja, a detalje donosimo uskoro!
Svoju ulaznicu za nezaboravni 'West House Reunion Festival' potražite putem sustava eventim.hr i ticketshop.hr , cijena ulaznice je 120,00 kn, a za svaku kupljenu ulaznicu za subotu 07. lipnja, gratis dobivate ulaznicu za prvi dan festivala 06. lipnja!  Sve detalje oko prvog open air festivala na najvećem krovu Hrvatske potražite na službenoj Facebook stranici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene