Koncertni spektakl

Krenula prodaja povoljnijih ulaznica za Hrvatsku i regiju za Outlook festival 2015.

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

S nestrpljenjem iščekujemo objavu prvih imena koja stižu na Outlook festival 2015., a koja će sigurno zaintrigirati sve ljubitelje ove glazbe u Hrvatskoj i regiji.

Outlook festival u prodaju je upravo pustio povoljnije festivalske ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije prigodno nazvane – ranograbilice. Ograničen broj ulaznica za osmo izdanje najvećeg europskog festivala bass glazbe i soundsystem kulture koje će se održati od četvrtka 3. rujna do nedjelje 6. rujna na tvrđavi i poluotoku Punta Christo pored Pule mogu se nabaviti putem Entrio sistema.

Pogledaj i ovo PR OUTLOOK FESTIVAL Drugi val imena Outlook festivala predvode Mala&The Outlook Orchestra, Kabaka Pyramid, Flava D i DJ Zinc

Cijena ulaznice ranograbilice je 660 kuna, a mogu je kupiti svi državljani Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova uz predočenje dokaza o državljanstvu. Outlook festival se početkom rujna 2015. vraća na predivnu lokaciju poluotoka i tvrđave Punta Christo pored Pule, a festival će već tradicionalno biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni u srijedu 2. rujna, mjestu gdje je prošle godine brojnu publiku oduševilo prvo hrvatsko gostovanje R&B dive Ms Lauryn Hill. Ulaznice za koncert otvorenja te više informacija o izvođačima uskoro stižu.

Objavljeni su datumi osmog Outlook festivala!

Nastao iz skromnih početaka u zadnjih sedam godina, Outlook festival se razvio u jedan od najomiljenijih europskih festivala o čemu svjedoče brojne nagrade, priznanja i pohvale koje stižu od strane izvođača, medija i posjetioca sa svih strana svijeta. Ove je godine Outlook festival tako ušao u zadnji krug glasanja za najbolji strani festival na UK Festival Awards te je još jednom nominiran za prestižne European Festival Awards i to u kategoriji za najbolji strani festival srednje veličine. Nedavno je Outlook počašćen još jednom nominacijom, onom za najbolji festival 2014. na Drum And Bass Arena nagradama.

Hrvatsku su tako prošle godine posjetile kako glazbene legende tako i nova generacija nadolazećih talenata od kojih treba izdvojiti hip-hop producenta DJ Premiera i hip-hop zvijezdu Action Bronsona, detroitskog house majstora Moodymanna, istinske legende dub, dancehall, drum'n'bass, jungle i reggae glazbe: Davida Rodigana, Horace Andyja, Andy C-a, Buraka Som Systema, Congo Nattyja, Goldiea, Grooveridera, The Buga te mnoštvo raznolikih i talentiranih predstavnika nekih od najplodnijih glazbenih etiketa poput Swampa 81, Shogun Audia, Subduba, Metalheadza.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene