Požurite!

Kralj mixa DJ Chuckie zasvirati će 31.7.2014 u Culture Clubu Revelin

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kralj mixa DJ Chuckie zasvirati će 31.7.2014 u Culture Clubu Revelin

DJ/Producent Chuckie, koji se nevjerojatnom brzinom probio na svim svjetskim top listama nastupit će 31.7.2014 u Culture Clubu Revelin.

Pogledaj i ovo showbuzz Idemo na ples BESPLATAN ULAZ STUDENTIMA Odlična zabava

Ovaj DJ sa stalnim boravištem u Amsterdamu rođen je u Južnoj Americi pod imenom Clyde Sergio Narain. Nakon preseljenja u Nizozemsku započinje njegovo bogato glazbeno putovanje. Dobitnik je prestižne nagrade MOBO dvije godine zaredom 2004. i 2005.

Velika prilika za sve DJ-e u usponu!!

Njegov house zvuk pun je energije i vrlo lako izaziva emocije kod slušatelja, a poseban“Dirty Dutch” klupski koncept postao je poznat po eksplozivnim bitovima i zvučnim i svjetlosnim efektima.Njegovi su nastupi diljem svijeta rasprodani tjednima unaprijed, a nastupa na gotovo svim prestižnim festivalima u svijetu poput Creamfields, Coachella, Lollapalooza i drugih. Posljednjih godina uspješno surađuje sa Ericom Morillom pa je tako i član njegove obitelji Subliminal.

Organizatori dijele 2x2 ulaznice za nastup DJ Chuckie-a. Budite kreativni i napišite zašto bi baš vi trebali osvojiti ulaznice za njegov nastup. Na natjecaj@novatv.hr pošaljite svoj odgovor i osobne podatke!

Imamo i dobitnike: 

ANDREA OBERAN

MARIN PERIČIĆ

Veliki hit „Let The Bass Kick in Miami Bitch“ te plesna petarda „Guess What“ dugo su dominirale playlistama BBC-jeva Radia 1, stvorivši mu tako zavidnu reputaciju. Na svoj rezidencijalni party u Pacha klubu na Ibizi pozvao ga je i slavni David Guetta. Stoga za završetak srpnja možemo očekivati pravu eksploziju ritmova i svjetlosnih efekata i dobru klupsku zabavu, kakvu ovaj majstor mixa priređuje na svojim partijima.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja/ VIP pretprodaja . 200 kn,150 kn na ulazu/VIP 250 kn. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava www.eventim.hr.

Naravno moramo napomenuti i dvije klupske rezidencije DANCElectric Residency i MTV Megahits Mash up party,
DANCElectric Residency u izdanju 23.7.2014 dovodi Damira Ludviga-popularnog hrvatskog DJ-a, koji je jedan je od rijetkih hrvatskih producenata i DJ-a sa zapaženom međunarodnom karijerom,a u izdanju 30.7.2014 sa rezidentima Culture Cluba Revelin uzburkat će plesni podij.
MTV Megahits Mash up party u dva izdanja, 22.7 i 29.7.2014 ponovno će publiku rasplesati sa najvećim hitovima najpopularnije muzičke televizije na svijetu.

Ulaznice možete nabaviti na slijedećim pretpordajnim mjestima:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “WHAT'S UP””
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene