Noćni hakl

Košarkaški spektakl na glavnom gradskom trgu u Zagrebu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ove nedjelje na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održat će se veliko finale 'Noćnog hakla' - turnira u uličnoj košarci.

Već šestu godinu 'Klub mladih Sineki' u sklopu projekta 'Košarka, a ne klošarka' organizira natjecanje 'Noćni hakl' koje okuplja najbolje haklere Zagreba i okolice s ciljem popularizacije sporta te promidžbe drugačijeg načina provođenja slobodnog vremena.

Pogledaj i ovo showbuzz Čemu? Reperica na utakmicu stigla u haljini koja je imala rupu na stražnjici i zgrozila publiku ponašanjem

Košarkaški spektakl na glavnom gradskom trgu u Zagrebu

Košarkaške ekipe su se kroz dva kvalifikacijska turnira - Istok i Zapad - u 4 kategorije (U14 djevojčice, U14 dječaci, U18 i seniori) na popularnim košarkaškim igralištima u zagrebačkim kvartovima Dubrava i Špansko borile za nastup u Velikom finalu. Svojim majstorskim potezima i nenadmašnim natjecateljskim duhom sve ekipe oduševile su mnogobrojnu publiku i zaljubljenike u košarku, a u finalu se očekuje još vatrenija atmosfera i strastvenija igra.

Veliko finale pod pokroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Zagreba održat će se u nedjelju 18. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu s početkom u 16:00 sati.

16:00- 17:30 - Finalne utakmice osnovnih i srednjih škola
18:00 - Svečano otvaranje turnira
18:10 - Finale Hakla za djevojke
18:30 – Revijalne utakmice / Seniori / Nastup plesne skupine Megablast / Nastup natjecatelja street workout prvenstva Hrvatske
21:35 - Finale seniori
21:55 - Svečana dodjela nagrada

Između natjecateljskog djela održat će se revijalne utakmice brojnih poznatih sportskih i TV osoba te drugih VIP ekipa, a sve prisutne očekuje i dobra zabava, sportska natjecanja, brojna iznenađenja i bogate nagrade.

Croatian Travel Festival okuplja zaljubljenike u putovanja u Šibeniku

Dođite u nedjelju na Trg i uživajte u košarkaškim majstorijama jer IN je košarka, a ne klošarka, poručuje klub mladih Sineki, neprofitna i nevladina udruga osnovana 2009. s ciljem podrške, pomoći i razvoja te unapređenja kvalitete življenja, integracije, socijalizacije i kreativnog provođenja slobodnog vremena djece i mladih. U svoj rad aktivno uključuje djecu i mlade kroz projekte kao što su 'Košarka, a ne klošarka', 'Hip hop, a ne dop', 'Noćni hakl' i mnoge druge edukativne i rekreativne aktivnosti.

Dođite u nedjelju na Trg i uživajte u košarkaškim majstorijama jer IN je košarka, a ne klošarka!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene