31. srpnja i 2. kolovoza

Koncerti Iron Maidena i Leonarda Cohena skoro su rasprodani!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za koncert IRON MAIDENA, koji će se održati 31. srpnja u Areni Zagreb, rasprodane su ulaznice za kategorije HEADBANGERS PIT (fan pit) i PARTER!

Također, rasprodane su i ulaznice za kategorije VIP PARTER, PARTER i LOŽE za koncert LEONARDA COHENA, koji će se održati 2. kolovoza u pulskoj antičkoj Areni!

Pogledaj i ovo Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni "među top tri vokala" Mariji Šerifović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se jedan od naših najpopularnijih pjevača, najavila ga je baš lijepim riječima!

Za koncert Iron Maidena još uvijek su u prodaji ulaznice za LOŽE i tribine odnosno za kategorije SJEDENJE 1, SJEDENJE 2 i SJEDENJE 3.

Za koncert Leonarda Cohena u prodaji su ulaznice za sljedeće kategorije: LOŽE, TRIBINE, TRAVA-STAJANJE.

Ulaznice za oba koncerta su dostupne na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.



Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

Podsjećamo kako do 7. srpnja traje europski tjedan u kojemu su snižene cijene ulaznica. Količina sniženih ulaznica je ograničena.

Iron Maiden ovog ljeta nastavljaju svoju svjetsku turneju - Maiden England u sklopu koje će održati koncert u Hrvatskoj, 31. srpnja u Areni Zagreb!

Maideni su jedan od najutjecajnijih i najnagrađivanijih britanskih izvođača. Prodali su oko 90 milijuna albuma, održali više od 2000 koncerata u 58 država te su izdali 15 studijskih albuma od kojih je svaki album pohvaljen od strane kritike kao vrlo kvalitetno i moćno djelo. Najnoviji album The Final Frontier je dostigao prvo mjesto na top ljestvicama u čak 28 država svijeta. Iron maiden spektakl uveličat će 2 velika benda: Anthrax i Voodoo six!!

Glazbenik čija karijera traje već šest desetljeća Leonard Cohen, nastupiti će u antičkoj rimskoj Areni u Puli, 2. kolovoza 2013. godine. U zaista dugoj, konstantno uspješnoj karijeri, dodijeljena su mu mnoga priznanja i nagrade. Leonard Cohen uvršten je u Rock and Roll kuću slavnih, kanadsku glazbenu kuću slavnih te kanadsku kuću slavnih autora. Ne propustite jedinstvenog i neponovljivog Leonarda Cohena koji se vraća u Hrvatsku s emotivnim, dirljivim te legendarnim koncertom koji će se održati u pulskoj Areni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene