Koncert za pamćenje

Legendarni Parni valjak oduševio Zadar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije godine je prošlo od posljednjeg koncerta Parnog valjka u Zadru, a u petak na koncertu u zadarskom Arsenalu, publika je pokazala koliko im je nedostao ovaj bend.

Puni enegrije, snage, Parni valjak je odličnom svirkom pokazao da itekako imaju još puno toga pokazati svojoj publici, ali i da su odlični mentori od kojih bi mlađe snage itekako trebale učiti.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Koncert u petak bio je idiličan spoj akustične i električne izvedbe, nadodan novim pjesmama, koje su u zaista kratkom vremenu od predstavljanja javnosti, postale hitovi, s prepoznatljivim zvukom ovog benda.

Unaprijed rasprodan koncert u Zadru trajao je skoro tri sata, a osim publike, bilo je očito i da dečki iz benda ne kriju zadovoljstvo i odušvljenje publike koja ih je jedva dočekala i koja je s njima otpjevala sve pjesme, doslovno od prve do zadnje.

Koncert su otvorile pjesme ''Moja je pjesma lagana'', ''Sjaj u očima'', ''Neda'', a nastavilo se nizanjem hitova.
Ono što svaki bend tajno priželjkuje dogodilo se upravo njima.
Nakon što su odsvirali cijeli koncert, otpjevali mnoge hitove i starijeg i novijeg datuma, nakon nekoliko biseva te nakon što su se svjetla upalila i dala znak da je koncertu i druženju došao kraj, publika je nastavila pjevati pjesme.

Ovakvu publiku stvarno treba zaslužiti, a oni su svojom dugogodišnjom karijerom i kvalitetnim pjesmama, upravo to i zaslužili.
Jednom riječju, a mnogi su se u petak i složili, ovo je svakako bio jedan nezaboravan koncert Parnog valjka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene