Legenda u Lisinskom

I nakon toliko godina - 'Ne mogu reći da mi se ne tresu noge jer imam tremu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održan je koncert Olivera Dragojevića. Mnogi poznati prijatelji došli su uživati u njegovim pjesmama uživo. Evo i galerije!

Večeras se održao prvi od tri rasprodana koncerta Olivera Dragojevića koja se održavaju u Lisinskom. Koncerti su nazvani 'More u Lisinskom', nisu ih mogle propustiti ni neke domaće zvijezde poput pjevačice Nine Badrić, mladog pjevača Marka Tolje, bivše Kraljice svijeta 90-te Danijele Gračan... kao i mnogih drugih poznatih gostiju.

'Ne mogu reć da mi se ne tresu noge jer me trema. Želim vam ugodnu večer s jednim starijim čovjekom', započeo je Oliver na početku svojeg prvog od tri koncerta na oduševljenje svojim obožavatelja.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 2 pokazala pravi morski raj! Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

>> Najljepše Oliverove pjesme: Teško je stati samo na jednoj!

Raspjevao je publiku s kultnom pjesmom 'Skalinada', a na red su došle i pjesme s novog albuma 'Tišina mora', poput 'Moje lipo', 'U mom zagrljaju' te aktualni singl 'S tobom jubavi'.

Uz bend Dupini, kojima će se kao pojačanje pridružio Jan Ivelić na bubnjevima te Dražen Bogdanović na saksofonu, Oliver jeugostio i svoje prijatelje glazbenike: Tedija Spalata, gitaristu Elvisa Stanića te zbor Izvor.

Intervju s Oliverom Dragojevićem pogledajte u večerašnjoj Sceni Dnevnika Nove TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene