453322
453322
453322
453322
453322

Humanitarni koncert koji vrijedi poslušati

  • , 12.10.2016., 13:39
  • Autor:
  • komentara

Koncert povodom 15. obljetnice osnivanja i djelovanja mornaričke klape iz Splita je humanitarnog karaktera.

 
 
 
 
Klapa Sveti Juraj (FOTO: PR)
Klapa Sveti Juraj (FOTO: PR)

Koncert klape Hrvatske ratne mornarice „Sveti Juraj“ i orkestra HRM-a održat će se u KD „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu 12. listopada 2016. godine s početkom u 19:30 sati.

Koncert povodom 15. obljetnice osnivanja i djelovanja mornaričke klape iz Splita je humanitarnog karaktera.

Prikupljena sredstva donirat će se Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri u kojoj se na liječenju nalazi 107. malih bolesnika s izuzetno teškim bolestima iz cijele Hrvatske od kojih mnogi nemaju svoje roditelje. Gotovo sva ta djeca borave cijeli život u bolnici, a tek poneka imaju sreću da ih usvoje ili udome „novi roditelji“.

Gost koncerta je Saša Jakeljić!

Klapa Sveti Juraj (FOTO: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se