Zipper Down

Najiščekivaniji koncert - 'Eagles of Death Metal' u Tvornici Kulture

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert o kojemu se već neko vrijeme puno priča održat će se u petak, 19. veljače u zagrebačkoj Tvornici Kulture.

Nakon nekoliko sjajnih koncerata održanih u proteklih tjedan dana, Eagles of Death Metal u sklopu europske 'Nos Amis' turneje stižu u Hrvatsku!

Pogledaj i ovo Steve Vai STEVE VAI U TVORNICI KULTURE Jedan od najpoznatijih gitarista današnjice vraća se u Zagreb nakon 11 godina

Koncerti grupe EoDM energični su i nabijeni pozitivnom energijom. U srijedu, 16. veljače održali su iznimno emotivan povratnički koncert u Parizu. Dobre emocije, ljubav i dobra glazba obilježili su večer. Okrenuti pozitivnoj budućnosti te nošeni nevjerojatnom podrškom publike, EoDM stižu i u Zagreb.

Nesumnjivo je kako će i ovoga petka u Tvornici Kulture kombinacijom pjesama s novog albuma'Zipper Down' te najboljim pjesmama iz karijere, zabaviti i rasplesati sve prisutne. Kao službena predgrupa, pridružit će im se energični White Miles.
Bit će to nezaboravna rock and roll večer te koncert koji slavi pobjedu glazbe, slobode i ljubavi.

Zbog iznimnog interesa za koncert te pojačanih mjera sigurnosti koje će se provoditi, svim posjetiteljima preporučuje se da dođu ranije kako bi se izbjegla velika gužva pri ulazu u koncertni prostor te kako bi svi na vrijeme stigli na početak koncerta. Iz sigurnosnih razloga vršit će se detaljni pregled svih posjetitelja, a kontrola će biti raspodijeljena u dva sigurnosna kruga.

Na koncert je zabranjeno unositi boce, limenke, oružje, pirotehnička sredstva, kišobrane ili bilo koji drugi predmet koji može ugroziti sigurnost posjetitelja i izvođača ili profesionalnu audio i video opremu.
Radi ograničenog parkirnog prostora te u svrhu izbjegavanja gužve, kako radi samih posjetitalja tako i radi neometanog redovnog prometa, organizatori također preporučuju dolazak javnim gradskim prijevozom ili parkiranje osobnih automobila nešto dalje od Velikog pogona Tvornice Kulture u kojoj će se koncert održati.

Zagrebački koncert gotovo je rasprodan!

Koncert počinje u 20 sati. U prodaji je još mala količina ulaznica, a dostupne su putem službenog INmusicovog web shopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena ulaznice iznosi 149 kuna (+ troškovi transakcije). Ukoliko ulaznice ne budu ranije rasprodane, cijena na dan koncerta (19. veljače 2016.) iznosit će 160 kuna.
Eagles of Death Metal osnovali su najbolji prijatelji Jesse Hughes i Josh Homme (Queens of the Stone Age) 1998. godine u kalifornijskom Palm Desertu. Ime je nastalo kada se jedan od njih zapitao kako bi zvučao spoj grupe Eagles i death metal žanra. Unatoč imenu, EoDM ne sviraju death metal. Teško ih je smjestiti u određeni glazbeni žanr, no svakako se može reći da sviraju energični rock s naglašenim gitarskim riffovima i žestokim ritmom bubnjeva! Karizmatični frontman poznat je po svojoj entuzijastičnoj interakciji s publikom što potvrđuju i brojni posjetitelji INmusic festivala koji su ljetos imali priliku gledati njihov nastup na glavnoj pozornici jarunskog Otoka mladosti.




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene