Zajamčena dobra zabava

Knock Out glazbena groznica trese Francusku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveći glazbeni festival u Francuskoj Knock Out Snow Festival koji je okupio više od dvije tisuće mladih iz Hrvatske i regije ide dalje!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Prava domaća atmosfera Prosinac u znaku Ljubavnika: U najbožićnijoj pjesmi ovog prosinca pojavio se i poznati hrvatski glumac

Svoje najveće hitove sinoć su na festivalu izveli najpoznatiji brkovi u Hrvatskoj - riječka rock atrakcija Let 3. Mrle i ekipa do ranih jutarnjih sati zabavili su dvije tisuće raspjevanih zaljubljenika u snježne sportove ali i odličnu zabavu i glazbu.

Osim sjajnih večernjih koncerata Knock Out Snow Festival u znaku je i nezaboravnih Apres Ski partija. U idiličnoj atmosferi, na visini od 2600 metara, jučer je na zajedničkom Apres ski partiju Antene Zagreb i novaljske Papaye DJ dvojac iz Zagreba Frankie Headfors svojim energičnim nastupom oduševio brojne skijaše i bordere na suncem okupanim snježnim planinama.

'Knock Out Snow Festival me oduševljava iz dana u dan. Skijalište je odlično, nudi brojne sadržaje, a staze su idilične za sve kategorije skijaša. Naravno dnevni i noćni partiji vrhunska su glazbena i zabavna iskustva. Odlično se provodimo i pozivam sve koji još stignu da skoknu do Francuske!',  izjavila je voditeljica radija Antena Zagreb Ivana Mišerić.

U prva četiri dana Knock Out Snow Festivala održani su brojni glazbeni sadržaji poput koncerata renomiranih hrvatskih glazbenika, sportska natjecanja, škole skijanja, ali i razni drugi edukativni sadržaji. Druženja i aktivnosti više od dvije tisuće gostiju odišu pozitivnom atmosferom i osjećajem zajedništva.

Festival u Francuskoj nastavlja se dalje. Na velikoj pozornici sportske dvorane u Orcieresu očekuju nas koncerti grupa Dubioza Kolektiv, Connect, R'n'B confusion, Freemasons i drugi. Veliki Detox Pool Party, turnir u kuglanju, rekreativne utrke u veleslalomu na stazi, atraktivni nogomet na snijegu snow soccer, tyroline samo su neka od njih od popratnih atrakcija koje očekuju sve mlade avanturiste željne nezaboravne zabave te adrenalinskih uzbuđenja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene