U Roku

U zagrebačkom klubu bio Mamić sa suprugom, sve iznenadio Joksimović

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata zagrebačka adresa za vrhunsku zabavu i provod, klub Roko, proteklog je vikenda pokazao svoje novo lice. Ni poznata lica nisu propustila otvorenje!

Klub Roko prvi je put svoja vrata otvorio u lipnju 1994. godine na Jarunu i od tada ga krasi epitet kluba stvorenog za zabavu i omiljeno zagrebačko okupljalište mladih. Nakon 21 godine klub je osvježen i nosi ime ROKO Club & Lounge. Novo omiljeno mjesto za duga prijateljska druženja i ispijanje toplih napitaka je dnevni boravak – poseban kutak kluba na koji nitko ne ostaje ravnodušan.

Pogledaj i ovo Željko Joksimović (Foto: PR) Priprema iznenađenje Željko Joksimović u rekordnom vremenu skladao baladu koju će premijerno izvesti u Zagrebu

Ukrajinac Maksim Bilji igra u Hajduku i uživa u životu u Splitu

VIP otvorenje za partnere i prijatelje kluba održano je u četvrtak 17. rujna uz promociju novog sastava, oformljenog od samog kluba Roko, "Roko banda". Slavlje su svojim prisustvom uveličale brojne osobe iz javnog, kulturnog i društvenog života Hrvatske. Među njima bili su i Zoran Mamić, rukometaši RK PPD Zagreb, Denis Dumančić iz Letećeg odreda... Veliko otvorenje najmodernije uređenog kluba u Hrvatskoj za sve goste obilježeno je u petak spektakularnim koncertom jedne od najvećih zvijezda ovih prostora – nastupom Željka Joksimovića, koji je oduševio brojnu publiku prepunu ljepotica. Obje večeri goste je zabavljao DJ Josepo.

Bogat tjedni noćni program u klubu Roko počinje srijedom uz promotivne cijene pića za naše goste. Petak je rezerviran za koncerte, dok je „Subota u Roku“ najbolja zabava u gradu za sve generacije uz najpopularnije domaće i strane hitove.

Kako je bilo pogledajte u našoj galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene