party može početi

Otvorenje za pamćenje: Zagrebački klub otvorio novu sezonu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni ljubitelji vrhunske zabave plesali su u ispunjenom osvježenom prostoru omiljenog kluba, a ulazak u novu sezonu nezaboravnih avantura proslavili su i TV voditelj Dalibor Petko.

Uzbudljivim umjetničkim performansom atraktivnih glazbenih i plesnih umjetnika zagrebački klub H2O otvorio je novu party sezonu u srcu Zagreba. Zahtjevne plesne akrobacije atraktivnih performerica u raskošnim kostimima, uz zvukove violine te najpoznatijih svjetskih i domaćih hitova, samo su dio čarolije koja je obilježila najljepši početak još jedne zagrebačke plesne jeseni.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava bez kraja Zabavno osvježenje: H20 predstavlja novu sezonu!

Brojni ljubitelji vrhunske zabave plesali su u ispunjenom osvježenom prostoru omiljenog kluba, a ulazak u novu sezonu nezaboravnih avantura proslavili su i TV voditelj Dalibor Petko, modni dizajner Ivica Skoko, bivši mister turizma Matej Cvitanović i brojni drugi.

Nadolazeću tmurnu jesen i zimu u klubu H2O razvedrit će gostovanja vodećih hrvatskih i regionalnih zvijezda te uzbudljivi tematski partiji uz performanse atraktivnih umjetnika. Nezaboravan doživljaj najljepših plesnih večeri upotpunit će najmoderniji zvučni i svjetlosni efekti te moderniziran interijer kluba koji nas vodi u čarobni svijet zabave.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene