Glazbeni spektakl

Klapa Intrade pred koncert u Varaždinu: Publika nam svaki put pokaže da ovo što radimo ima smisla

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, klape Cambi i Tedija Spalata u Varaždinu događaj je koji ne smijete propustiti.

Trostruka je to doza Dalamcije, emocija, zanosa, ljepote - poručio je Davor Petrović, umjetnički voditelj klape Intrade i autor njenih mnogih hitova, povodom koncerta 7. ožujka u varaždinskoj Areni.

Pogledaj i ovo Boris Oštrić i Klapa Intrade Veliki hit! Dalmatinski evergreen "Kapetane, tribali bi doma" nakon 20 godina napokon dobio spot!

Bralić i klapa Intrade obišli su SAD, Kanadu, Australiju, i svugdje naišli na jednako oduševljenje publike.

'Svaki nastup, ma gdje bio, u velikim svjetskim dvoranama ili na manjim pozornicama, za nas je uvijek novi izazov, novo dokazivanje i novi doživljaj. A kad čujete da pred vama stoji veličanstveni zbor od nekoliko tisuća ljudi, shvatite, nerijetko i sa suzama u očima, da ono što radite ima smisla i da nije laž obojana reflektorima showmanstva', kazao je Petrović. Ljubav, nostalgija, sreća, sjeta, trnci...cijeli spektar emocija nezaobilazni su na njihovim koncertima, pa se na svakome između publike i klape stvori svojevrsna čarolija i poseban odnos.

Večer puna emocija - Bralić i klapa Intrade razgalili Split

'Uvijek se sjetim kad smo u zanosu izvedbe, naglo i bez najave ostali bez struje. Svi prateći instrumenti su zamukli, a pozornica ostala u mraku. Tada dolazi do onog što klapu općenito čini fenomenom - nastavili smo pjevati 'a capella' kao da se ništa nije dogodilo. Publika u tom trenutku spontano pali mobitele i nastaje betlehemska čarolija. Ubrzo se vratila struja, a nama je bilo gotovo žao što ova spontana režija nije duže trajala', kazao je Petrović koji je tijekom godina surađivao s mnogima, no žali što nije snimio barem jednu pjesmu s Kemalom Montenom i Vicom Vukovom.

Intrade će, kaže, sa svojom glazbom nastaviti u istom smjeru kao i do sada - tražeći kroz pjesme put do srca publike, jer je upravo njihova sposobnost da opišu i dotaknu svaku ljudsku emociju ono zbog čega su danas jedna od najomiljenijih klapa.

'Na koncertu u Varaždinu publika će imati prilike čuti tri različita interpreta. Zajednička nit svima nama je emocija, zanos, ljepota, muziciranje i angažiranost. Stoga pozivam ljude na bogatu trpezu pjesme, veselja i dobre zabave', zaključio je Petrović.

Ulaznice za koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, klape Cambi i njihova gosta Tedija Spalata mogu se kupiti na Eventimu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene