Kakva zabava

Kedžo održao prvi samostalni koncert u Rijeci!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sinoć je pred prepunom Trsatskom gradinom u sklopu manifestacije 'Ljeto na Gradini', mladi glazbenik Damir Kedžo održao svoj prvi veliki samostalni koncert u Rijeci.

Kao što je i sam na početku koncerta istaknu, nakon sedam godina reda, rada i discipline došao je trenutak za ovakvim nastupom, što je mnogobrojna publika pljeskom i ovacijama još dodatno potvrdila. Koncertni repertoar koji se sastojao od Damirovih singlova s prvog studijskog albuma, preko pjesama s MIK-a, do covera svjetskih recentnih hit naslova pokazao se idealnim za uvijek zahtjevnu riječku publiku koja jednostavno nije ostala ravnodušna na puna dva i po sata Damirovog izgaranja na stage-u.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo - 3 Hrabro svjedočio Damir Kedžo progovorio o problemima s mentalnim zdravljem i tabu temi koje se mnogi srame: "Bilo me strah zbog toga što..."

Uz podršku klape Kastav sa skladbom 'Kanet na vetru' Damir je otvorio večer pokazavši odmah zbog čega se zadnjih mjeseci govori o njemu kao o novom pjevačkom vokalnom imenu koji sa svojom interpretacijom definitivno slušatelja ostavlja bez daha. Sinoć mu se na pozornici pridružila i Tina Vukov pokazavši da se Rijeka zaista ne treba bojati što se tiče mladih pjevačkih snaga.

'Mogu samo reći da sam nakon večerašnjeg koncerta najsretnija osoba na svijetu. Ovakav koncert je razlog više zbog čega sam sve ove godine ulagao i radio na sebi. Oduvijek mi je bila želja nastupiti na Gradini i taj san mi se napokon ostvario u najboljem obliku, pred predivnom publikom koja mi je svojom energijom dala dodatni adrenalin. Nakon ovakve večeri fizički sam prazan ali emotivno ispunjen i mislim da ću si uzeti dva dana da se pošteno naspavam, a onda dalje nastavljam s radom gdje me čeka finalizacija mog novog singla u suradnji s Predragom Martinjakom.' zaključuje Damir čija se premijera nove pjesme planirana za početak listopada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene