JEDINSTVEN KP3 PEČAT

NAJVAŽNIJI KONCERT KARIJERE Kawasaki 3P u Domu sportova

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački Kawasaki 3P održat će u subotu, 25. ožujka u Domu sportova najveći i najvažniji koncert svoje dosadašnje karijere.

U posljednjih dvadesetak godine ne postoji bend koji je u pjesme jače i slikovitije prenio jezik i zvuk ulice od Kawasaki 3P-a. Njihov rockom podebljani ska punk, koliko god dolazio iz poznatih izvora, od samog je početka nosio jedinstven K3P pečat čiji koncertni kontrolirani kaos je nosio sve pred sobom. S takvim pedigrom i čak 24 godine staža na leđima Kawasaki su sasvim zasluženo pred vratima Doma sportova.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

Kawasaki 3P – “Kak si, pa tak”

Scenarij za veliki koncert se tek slaže, ali je sigurno da će bend posebnu pažnju posvetiti trima ključnim momentima karijere – antologijskom debiju “Kawasaki 3P”, megauspješnom “Idu Bugari” i prošlogodišnjem bestselleru “Goli zbog pasa”.

Kawasaki 3P – “Ni da ni ne”

Kawasaki će u Dom sportova donijeti baš sve što ih je učinilo jednim od najvećih i najznačajnijih bendova našeg podneblja, od “Antonije”, “Puta madre” i “3Problema” preko “Snifa san glu”, “Niskarastaman” i “Kristin” do “Kak si, pa tak”, “Ni da ni ne” i “Loš, zao”.

 Kawasaki 3P – “3Problema”

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene