Dolazi nova

I Katarina odlazi! Grupa ET opet ostaje bez pjevačice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon Vanne, Andree Čulibrk i Lane Klingor, ET napušta i Katarina Rautek.

'Bio je to najljepši period u mom životu', rekla je Katarina Rautek, koja je posljednjih 11 godina bila pjevačica grupe ET. Ona i Boytronic odlučili su krenuti svatko svojim putem, a tu su odluku sinoć podijelili sa slušateljima Narodnog radija, po posljednji puta gostujući zajedno u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Noć za grijeh' Otkačeni spot za novu pjesmu grupe ET!

'Rastali smo se prijateljski jer je jednostavno došlo vrijeme za promjene. Probat ću ići nekim drugim smjerom u životu, želim probati nešto sama. Bila je to jako teška odluka, no jednog sam se dana probudila i odlučila', rekla je Katarina.

Bez svađe kaže, Boytronic ju je u odluci podržao. 'Normalno je da svaki čovjek osjeti potrebu za nečim drugačijim. U ovoj smo formaciji nekako dosegli svoj maksimum. Malo smo se začahurili, a treba težiti novim izazovima. Mi smo već poprimili neku automatiku u bandu. To se trebalo dogoditi prije ili kasnije jer je normalno da svatko jednog dana želi isprobati nešto svoje', rekao je šef ET-ja, koji već ima novu pjevačicu.

O njoj još nije htio ništa govoriti, a nova formacija banda predstavit će se uskoro na CMC festivalu. 'Nisam bila opterećena svojim prethodnicama, a novoj pjevačici želim da bude bolja od najbolje. Samo hrabro', rekla je Katarina, koja još nije upoznala svoju nasljednicu. Katarina uskoro priprema i svoj prvi samostalni singl. 'U ET-ju mi je bilo prelijepo. Adonis je bio strog šef, ali pravedan'.

Kao najgore iskustvo navela je nastup kada je gazda šank kluba pretvorio u pozornicu, odnosno kad su morali nastupati na šanku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene