Sava centar

Kaliopi oduševila Beograd - s publikom pjevala preko dva sata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prepunom Sava centru makedonska glazbena diva Kaliopi održala je spektakularan koncert, a fantastičnom atmosferom i dobrom energijom Kaliopi je brojnu publiku podignula na noge.

Kaliopi je vrlo emotivno pristupila koncertu, a sve svoje emocije tokom koncerta prenijela je na svoju najvjerniju publiku u dvorani. Na koncertu su se našle brojne kolege i prijatelji iz javnog života, koji su došli podržati Kaliopi, među kojima je bila Neda Ukraden, Ljubiša Samardžić, Neverne Bebe, Tijana Dapčević, Suzana Mančić, Stevan Anđelković, Ogi Radivojević.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

>> PREMIJERA: Pogledajte novi spot Kaliopi - LOKOMOTIVA

Velikim eurovizijskim hitom 'Crno i belo' Kaliopi je započela koncert, a sve se nastavilo aktualnim pjesmama koje su nastale u suradnji sa bivšim suprugom Romeom Grillom 'Mrvica', 'Melem', 'Lokomotiva' i drugim pjesmama s albuma 'Melem'. Na koncertnom repertoaru nisu izostali makedonski hitovi 'Za samo eden den', 'Daj da pijam', a uz pratnju publike otpjevala je pjesmu 'Rođeni'. Poseban trenutak koji je dirnuo beogradsku publiku bila je akustična izvedba balade 'Ne plači' i predivne pjesme 'Ako još ikad padne snijeg'.

Ovaj koncert je ipak po nečemu bio poseban. Oni najmlađi iz publike, dobili su priliku pred sam kraj koncerta zapjevati zajednom sa svojom omiljenom pjevačicom i Lukom Stoičevićem još jednom veliki hit 'Crno i belo'. Kaliopi je brojnoj publici pružila večer za pamćenje, publika joj je uzvratila višestrukim pozivanjem na bis, a nakon završenog koncerta Kaliopi se družila sa najvjernijim fanovima.

20.11. Kaliopi će održati veliki solistički koncert u KD Lisinski u Zagrebu, svoje ulaznice po cijeni od 110, 130 i 150 kuna možete kupiti putem sustava Eventim ili na blagajni KD Lisinski!

Fotografije Dunje Dopsaj pogledajte u galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene