Humanitarna priredba

Svjetski priznati mađioničar Jozo Bozo poziva na čarobni Božić u Lisinskom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najboljih svjetskih mađioničara za djecu Jozo Bozo nakon tri godine ponovno nastupa u Lisinskom.

Čarolija Božića dolazi u Zagreb! Jedan od najboljih svjetskih mađioničara za djecu Jozo Bozo nakon tri godine ponovno nastupa u Lisinskom. Čarobni Božić, koji je ujedno i humanitarna priredba, održat će se u nedjelju 18. prosinca u maloj dvorani, s početkom u 10 sati, a Jozo će nevjerojatnim trikovima zadiviti zagrebačku publiku i pružiti im čarobno iskustvo koje se pamti čitav život.
Predstava s adventskom tematikom kroz sat vremena čarolije i zabave oduševit će male i velike. Jozo će izvesti trikove iz svog bogatog repertoara, među kojima i neke potpuno nove koje je pripremio za zagrebačku publiku. Jozino dugogodišnje iskustvo i gosti iznenađenja jamče da će Čarobni Božić biti jedinstveni Božićni doživljaj za cijelu obitelj. Kako je Božić vrijeme darivanja, tako će i dio prikupljenih sredstava ići Domu za djecu u Laduču te tako i njihovim malim štićenicima omogućiti najljepše blagdane.

Jozo Bozo, pravim imenom Josip Alajbeg, hrvatski je mađioničar koji ove godine slavi 25 godina karijere, iza kojeg su tisuće predstava diljem svijeta u školama, vrtićima i kazalištima. Jozo je nastupao i u dječjim kazalištima u New Yorku, Washingtonu, Las Vegasu i Hollywoodu. Jozine čarolije oduševile su i američku predsjedničku obitelj u dva nastupa koja je održao u Bijeloj kući za vrijeme mandata Georgea W. Busha. Devet godina zaredom svrstan je u Top 10 najboljih dječjih mađioničara na svijetu i često je predavač na svjetskim skupovima mađioničara za djecu. Od 2006. nastupa u slavnom Magic Castleu u Hollywoodu, a 2011. proglašen je holivudskim izvođačem godine za djecu.

Ulaznice za Čarobni Božić mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijeni od 60,00 kn. Više informacija o Jozi Bozi kao i predstavi Čarobni Božić pronađite na www.jozobozo.com.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene