Uživa na Jadranu

Soul diva zasvirala s tamburašima i uživala u ribljim specijalitetima u Puli!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Piva, ribica i tambure za ugodnu večer uz Jadran

Soul diva Joss Stone koja će danas nastupiti u pulskoj Areni dan ranije stigla je u Pulu gdje je uživala u jam sessionu s tamburašima i večeri u poznatom pulskom restoranu!

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser (Foto: Screenshoot) Koncert u rodnom gradu Ostvaruje mu se dječački san: Stjepan Hauser večeras priprema spektakl u pulskoj Areni

Poznata britanska pjevačica i kantautorica te dobitnica Grammya Joss Stone svojim je talentom stvorila reputaciju svjetski poznate glazbenice s više od 12 milijuna prodanih albuma. Ove godine, sa samo 26 godina, postavila si je poprilično visok cilj – krenuti na turneju pod nazivom Total World Tour i održati koncert u gotovo 200 zemalja!

„Moja misija je istražiti i shvatiti univerzalni jezik glazbe u svakoj zemlji na ovom planetu“, izjavila je Joss na početku svoje turneje. Upravo iz tog razloga jučer je održala jam session s tamburašima u Areni, koji su je razveselili tamburaškim glazbenim stilom i umijećem, a navečer se sa svojim bendom uputila ka poznatom pulskom restoranu Ribarska koliba. U restoranu je vladala ugodna i opuštena atmosfera. Glazbenica i njen bend uživali su u domaćim ribljim specijalitetima, Ožujskom pivu i likeru Teraninu. Muški dio ekipe isprobao je i domaću šljivovicu.

Pulsku Arenu večeras će ispunit će magičan glas ove dive, koji će sve posjetitelje vratiti u davnu prošlost soula. Jossina energija i pokreti koji žive glazbu, povijesni ugođaj Arene i mirisi ljeta idealna su kombinacija za koncert koji će se dugo pamtiti. Napokon smo dočekali lijepo vrijeme, a prema prognozi očekuje nas divna ljetna noć, kao stvorena za koncert u pulskoj Areni.

Ne propustite ovaj ljetni spektakl i osigurajte svoje ulaznice koje je po cijeni od 253 kune moguće kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr te na blagajni Arene u Puli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene