U srcu Dalmacije

Nastup popularnog Jole obilježio blagdan Velike Gospe i blokirao Rogoznicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joško Čagalj Jole zapalio je publiku nastupom u srcu Dalmacije, pitoresknoj Rogoznici, netom prije blagdana Velike Gospe.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, uvijek nasmijani Joško Čagalj Jole, zapalio je publiku nastupom u srcu Dalmacije, pitoresknoj Rogoznici, netom prije blagdana Velike Gospe. Veliki koncert popularnog pjevača rasplesao je domaću i stranu publiku na staroj rogozničkoj rivi, a nitko nije ostao imun na šarm i pozitivnu energiju splitskog pjevača. Jole je poznat po ljetnim hitovima "Bailando Solo" i "Kada žene tulumare", plesnim ritmovima pjesama "Remek djelo" i "Najgori plan" te baladama poput "Rasipnik", "Bagrem bijeli".

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole "Nije to šala!" Video u kojem Jole pleše sa svojom prekrasnom kćeri postao je pravi hit, neki nisu znali da joj je on tata: "Pogledala ovaj video sto puta!"

Također, svi pamte njegove kultne pjesme "Nosi mi se bijela boja", "Dođi večeras", "Duša od papira", "Jednina i množina", "Jedna mala plava", "Nisi me voljela", "Otvori mi draga", "Srce veliko", zbog kojih ga podjednako vole i mlađi i stariji. Fenomenalan koncert koji je okupio sedam tisuća posjetitelja, trajao je do dugo u noć, a zasigurno će ostati zapamćen kao jedan od boljih koncerata na tom području.

Splitski pjevač ne miruje cijelo ljeto, pa je do sada u njegovim pjesmama uživalo na desetke tisuća ljudi diljem jadranske obale i kopna. Gdje god se pojavio, izazvao je opće oduševljenje mještana, a već 19. kolovoza će održati koncert u gradu Rabu, 25. kolovoza u Lipovljanima, 1. rujna u Karlovcu, dok će 15. rujna zapjevati na otvorenju ovogodišnjeg Rujanfesta u Zagrebu. S obzirom na dosadašnje koncerte, odlične zabave i vesele atmosfere neće nedostajati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene