Novi neodoljiv

U društvu atraktivne manekenke: 'Ima tijelo k'o remek djelo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hit Records sa zadovoljstvom predstavlja novi Jolin hit singl 'Remek djelo', koji je od danas službeno pušten u radijske i televizijske etere.

Kralj zabave Joško Čagalj Jole i ovoga je puta dokazao zašto je najbolji u svom poslu. 'Remek djelo' je istinski primjer svježeg glazbenog izričaja splitskog pjevača koji u pjesmama teži zezanju i dobrom vicu, s vrhunskom svjetskom produkcijom.

Pogledaj i ovo In Magazin: uvođenje vojnog roka - 5 Stariji za, mladi protiv! Poznati Hrvati o uvođenju obveznog vojnog roka: ''Ja sam za, gledam ovu djecu 18, 19, godina, dobro bi im došlo malo vidjeti drugačiji način života''

Joško Čagalj Jole snimio je novi videospot s atraktivnom manekenkom

Za glazbu i zarazni tekst novog Jolinog singla i ovoga je puta zaslužan provjereni autorski tandem Tonči i Vjekoslava Huljić koji stoje iza 90 posto njegovih singlova.

'Poznato je kako se volim zezati s glazbom i ponovno sam otišao u tom smjeru. Riječ je o nešto drugačijoj pjesmi, ali u kojoj uvijek ostajem vjeran sebi. 'Remek djelo' ima elemenata popa, etna, dancea, elektronike, a kada bih je opisao rekao bih da je kombinacija svega što sam do sada napravio', rekao je Jole i dodao: 'Riječ je o veseloj i zezantskoj pjesmi, ali koja nije jednostavna za napraviti. Mislim kako će moji fanovi, ali i svi ostali biti više nego zadovoljni jer 'Remek djelo' se može slušati u dva sata poslijepodne ali i u dva sata ujutro.'

Pjesmu prati i video spot snimljen u Splitu pod redateljskom palicom Lea Bartulice, a u njemu glumi i atraktivna splitska manekenka Mia Franić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene