Drugi koncert 12. ožujka

Josipa Lisac otkazala koncert u Splitu zbog bure

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uoči svečane dodjele Porina koja će se ove godine po prvi put održati u Spaladium Areni u Splitu, Josipa Lisac održat će koncert u splitskom klubu Judino drvo.

S obzirom da se radi o koncertu kojeg će ova diva održati u Splitu nakon dugog niza godina, ne čudi da je koncert 5. ožujka rasprodan - koncert otkazan zbog bure. Avion je pokušao tri puta sletiti ali bezuspješno. Kupljenje ulaznice će vrijediti za novi termin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josipa Lisac - 8 "Svi to traže!" Savjet Josipe Lisac kako pronaći ljubav koja će trajati cijeli život: ''Svatko je od nas mora otkriti sam!''

Upravo zbog velikog interesa splitske publike koja željno iščekuje ovu umjetnicu, dogovoren je i drugi koncert, 12. ožujka. Koncert počinje u 21:30 sati, a ulaznice se mogu kupiti u Goli ± Bosi design hostelu od danas, ponedjeljka, 2. ožujka, svakim danom od 12 do 21 sat.
 

Sve očarala u seksi haljini - nagradu posvetila preminulom prijatelju

Podsjećamo da će na dodjeli glazbenih nagrada Porin, Josipa Lisac primiti i poseban Porin za antologijsko izdanje Dnevnik jedne ljubavi. Uz Josipu Lisac dobitnici ove nagrade su i autori pjesama s albuma, Karlo Metikoš i Ivica Krajač.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene