Još samo malo...

Još samo tjedan dana: Dolazi Crna kuća - mjuzikl u boji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Raskošni kostimi, sjajna scenografija upotpunjena odličnom rasvjetom i glazbom dočarali su na trenutak što se sve krije iza vrata glazbene komedije Crna kuća – mjuzikl u boji.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetna turneja Imamo dobitnike karata za mjuzikl CRNA KUĆA!

Nova hrvatska glazbena komedija Crna kuća – mjuzikl u boji spremna je za svečanu premijeru koja nas očekuje u petak 1. veljače u obnovljenom kinu Studentskog centra.

>> Stigao iz New Yorka kako bi radio u Zagrebu: 'Bit će to pravi show'

Uz cijeli cast mjuzikla, završnom predstavljanju su nazočili autori originalnog hrvatskog kazališnog djela, autor teksta i priče Ladislav Prežigalo, autor glazbe Darko Hajsek, koreograf i redatelj Igor Barberić, dramaturg Igor Weidlich te glazbeni ravnatelj Seth Weinstein, a predstavio se i ostatak kreativnog i producentskog tima koji već mjesecima marljivo radi na novom kazališnom hitu.

Uoči same premijere izvedena su i dva glazbena broja iz mjuzikla i po prvi puta! Raskošni kostimi, sjajna scenografija upotpunjena odličnom rasvjetom i glazbom dočarali su na trenutak što se sve krije iza vrata glazbene komedije Crna kuća – mjuzikl u boji.

Glazba i priča zainteresirali su i glazbenog direktora Setha Weinsteina, koji je sa svojim bogatim iskustvom stigao u Zagreb kako bi mlade izvođače pjevački pripremio na vrlo zahtjevne nastupe te kako bi unio dašak najsuvremenijih tekovina iz svijeta mjuzikla u ovaj projekt, a kako to sve izgleda, moći ćete vidjeti za tjedan dana!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene