Jeste spremni?

Još brojimo sitno do koncerta Zdravka Čolića!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još samo par sati ostalo je do neponovljivog spektakla u primoštenskom klubu Aurora, gdje će nastupiti jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora, neponovljivi romantik Zdravko Čolić.

Ovo je ujedno i Čolićev povratnički koncert u Dalmaciju jer je popularni Čola zadnji put u Dalmaciji nastupio u Spaladium Areni na Valentinovo 2010., kada je više od 3 sata držao u transu 14.000 zaljubljenika.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

Svaki Čolićev koncert popraćen je velikim oduševljenjem, vriskovima i ovacijama, posebno kada je u pitanju ženska publika, koja većinom i prevladava na Čolićevim koncertima. Sve to pokazuje da je strast prema Čoliću ali i velikim njegovim hitovima naprosto velika.

"Pisat ću joj pisma duga", "Moja draga", "Ti si mi u krvi", "Pusti, pusti modu", samo su neki od hitova koncertnog repertoara Zdravka Čolića, kojeg će publika u Aurori imati priliku čuti. Stoga, nema puno razmišljanja. vikend je skoro počeo, pravac Primošten, destinacija Aurora.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene