Novi hit

JOLE udružio snage s tamburašima, rezultat je 'CAKUM PAKUM'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Do ove neobične dalmatinsko-slavonske suradnje došlo je na obostrano zadovoljstvo.

Duet jednog od najboljih zabavljača na estradi, Jole, i mladog tamburaškog benda Libero pod nazivom 'Cakum pakum' novost je i pravo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole "Nije to šala!" Video u kojem Jole pleše sa svojom prekrasnom kćeri postao je pravi hit, neki nisu znali da joj je on tata: "Pogledala ovaj video sto puta!"

Po prvi puta, u Jolin prepoznatljiv glazbeni izričaj umiješale su se tambure i buzuki te je tako nastala zanimljiva priča o ljubavi i ludostima 'glave u oblacima'. Do ove neobične dalmatinsko-slavonske suradnje došlo je na obostrano zadovoljstvo: ''Upoznali smo na jednoj jako dobroj fešti, s koje smo, naravno, otišli zadnji... Svidjeli su mi se jer su, prije svega, normalni momci i dobri ljudi. A kada su mi ponudili pjesmu, rekao sam da, ako se uklapa u moj žanr, zašto ne?'' – priča poznati splitski pjevač, koji je 'od prve' pružio priliku mladim Slavoncima, a pridružio im se nakon što je odradio skijanje.

''Nama kao mladom bendu bila je velika čast i zadovoljstvo surađivati s Jolom. Od samog početka suradnje vladala je pozitivna atmosfera između nas pa se nadamo da će to i publika osjetiti u pjesmi... – ističu veseli i talentirani dečki iz Libera. Spot za 'Cakum pakum', pjesmu zaraznog ritma i teksta, sniman je na najpoznatijim lokacijama u gradu na Dravi – Osijeku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene