Za pravu zabavu

Jole u zagrebačkom klubu Roko!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Veliki koncert popularnog Joleta održat će se u petak 15. ožujka s početkom od 22h.

Kada je Jole u pitanju, zabava  je zagarantirana! Njegovi koncerti protkani su pozitivnim emocijama i oduševljenjem, oni koji ga slušaju reći će da Jole uvijek napravi dobru „feštu”.

Pogledaj i ovo In Magazin: Joško Čagalj Jole - 5 omiljeni domaći zabavljač Jole nam je otkrio što ne radi kad su njegovi koncerti u pitanju: ''Hoću da se ljudi malo zažele, ne volim to...''

Upravo takva fešta očekuje nas u Clubu Roko uz Joline najveće hitove. 'Jednina i množina', 'Kamatarka', 'Odijelo', 'Otvori mi draga', 'Ptice putuju', 'Ja ti mogu biti tata' i mnoge druge.

Ulaznice za nadolazeći koncert možete kupiti u Club & Lounge Roko (Jarunska 5) i STA (Krvavi most 3)po cijeni od 50 kn.

Joško Čagalj – Jole, hrvatski je pjevač zabavne glazbe. Glazbenu školu počeo je pohađati sa 5 godina. Nakon što se preselio u Split i tamo završio srednju školu, počeo je svirati po splitskim klubovima, kao pratnja nekim našim pjevačima poput Tedija Spalata, Dražena Zečića i Vinka Coce.

>> 'Za djecu s ljubavlju': Jole predstavio humanitarni album

1998. godine Jole je počeo surađivati sa Tončijem Huljićem kada se na Melodijama Hrvatskoga Jadrana predstavio sa pjesmom „Duša od papira”.Iako je njegova karijera počela prije 25 godina kao prateći vokal, danas je jedan od najtraženijih izvođača. Zabavni melos njegovih pjesama publici lako ulazi u uho, dok on svojim energičnim nastupom iz publike izvlači ono što rijetkima uspijeva.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene