ZAGREB CALLING

John Newman dolazi u Zagreb

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada britanska nada John Newman nastupit će u lipnju na Šalati kao headliner drugog Zagreb Calling festivala.

Engleska soul zvijezda i jedan od najtraženijih pjevača današnjice John Newman nastupit će u četvrtak 23. lipnja na ŠRC Šalati kao headliner drugog dana Zagreb Calling festivala.

Pogledaj i ovo showbuzz NEĆE ODUSTATI PROŽIVLJAVA PAKAO Poznati pjevač boluje od tumora na mozgu

Nakon premijernog izdanja prošlog ljeta kada je Zagreb Calling obilježio centar naše metropole velikim dvodnevnim open air spektaklom festival se vraća na zagrebačku Šalatu, omiljeni gradski otvoreni prostor, u srijedu 22. i četvrtak 23. lipnja 2016. godine.

Prvi potvrđeni headliner je John Newman, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice. Priča oko John Newmana je iskrena priča o uspjehu koja prati njegov razvitak od dječaka iz siromašne engleske župe do čovjeka s moćnim soul glasom koji obara sve rekorde u glazbi.

Singlovi s debitantskog albuma ‘Tribute’, poput ‘Love Me Again’, ‘Losing Sleep’, ‘Out Of My Head’ i ‘Cheating’ kao i rad sa sastavom Rudimental na hitovima ‘Not Giving In’ i ‘Feel The Love’ ili ‘Blame’ s Calvinom Harrisom, osvojili su svjetske top liste, a zajedno broje više od milijardu pregleda na YouTubeu.

John Newman će u Zagrebu predstaviti svoj novi album ‘Revolve’ koji je objavljen krajem prošle godine i nasljedio je njegov debitantski uradak ‘Tribute’ koji je prodan u platinastoj nakladi i predstavio ga je svijetu željnom pop uzbuđenja. Novi album je nastao nakon Johnovog preseljena u Los Angeles prošle godine, a bivanje u Americi ga je inspiriralo na pisanje i skladanje. ‘Revolve’ se vrti oko novog koncepta, novog osjećaja i stila, on je odvažan, jednostavan i moćan, inspiriran vrućinom Los Angelesa donosi zvuk slomljenog srca, ali i ljubavi, slobode i uzbuđenja.

I novi album Revolve’ pun je hitova koji već osvajaju svjetske top ljestvice. Najavni singl ‘Come And Get It’ je građen na bogatim melodijama i ritmu i savršeno predstavlja stvaralačku fazu u kojoj se John nalazi. Drugi singl s albuma je ‘Tiring Game’ koja ugošćuje legendarnog Charlie Wilsona iz The Gap Banda te vas tjera na ples uz piano i orgulje.

Dvadesetpetogodišnji pjevač John Newman je iznimna pop zvijezda, te sam piše, pjeva, aranžira, svira i producira svojju glazbu, ali i režira vlastite videospotove, brine o scenografiji na pozornici ili dizajnira odjeću za svoj bend. Jedan je od najpopularnijih glazbenika nove generacije koji je u jako kratkom roku od nježnog dječaka iz Sjevernog Yorkshirea postao izvođač koji snima u studiju Michaela Jacksona. Bit će sjajno svirati ovaj album uživo, poručuje John Newman, dodajući da se tek na pozornici vidi koliko voli glazbu i koliko ju voli izvoditi uživo.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene