Nova pjesma

Jelenino 'Čudo' je vani: 'Postoji izlaz, postoji divota tu, blizu i sada'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjesma 'Čudo' četvrti je singl s albuma „Voyage“ Jelene Radan.

'Čudo' će još jednom podsjetiti na ovaj album koji je dobio iznimno lijepe osvrte, kako kritike tako i publike. Jedno od zadnjih priznanja je IMPALA nominacija za najbolji europski album, 'malih' (indie) izadavača. Iako je Jelena Radan ovo glazbeno putovanje namjeravala usporiti kako bi čim duže trajalo, kao što to svi pokušavamo s onim dobrim stvarima u životu, singlovi se poprilično brzo nižu jedan za drugim i ostavljaju trag.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 5 ljubavna balada Ana Rucner kao poklon za Valentinovo i svoj rođendan predstavlja novu pjesmu "Strah od ljubavi"

Jelena na svijet donijela dugoočekivanu bebicu!

''Čudo' je oda načinu života koji pruža nadu, pronalazi utjehu, bilježi trenutke koji nam daju tihu unutarnju snagu. 'Čudo' je pozdrav ljepoti koju pronalazimo u najdražima oko sebe. 'Čudo' je jednostavno ispovijest u jednom dobrom trenutku u kojem potpisujemo da postoji dobro, da postoji izlaz, da postoji divota tu, blizu i sada', zaključuje Jelena svoj novi singl.

Autor spota je Boris Sekulić koji je osmislio i režirao sve dosadašnje spotove koji prate album: 'Sjeti me se, ljube', 'The device' i 'Blagoslov'. Spot je režirao prema emotivnom i introspektivnom pristupu u kojem je čudo upravo svakodnevni život, propust, hod, doručak, boravak na plaži, igra na snijegu, sjećanje.. Zanimljivost spota jest to da je zapravo istraživački. Naime, Boris je pronašao snimke Bore Katavića iz Metkovića snimljene sedamdesetih godina prošlog stoljeća u kojem gospodin Boro na osammilimetarskom filmu bilježi ljude, odnose, naoko nevažno i važno.

Stihove pjesme napisao je Aljoša Šerić, koji je autor i prošlog singl 'Blagoslov', dok su svoj glazbeni pečat na pjesmu stavile Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas. Jeleninim glazbenicima na ovoj pjesmi pridružuju se i Luka Žužić na trombonu, Ivan Arnold na klavijaturama te Nenad Sinkauz na gostujućoj gitari.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene