Dijelimo i ulaznice

Je li to predsjednica Kolinda na daskama koje život znače?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predstava 'Bluzeri narodnjaci' prikazat će se premijerno u subotu u kazalištu Kerempuh. Nov je to uradak iz radionice kazališnog benda Chishche Lishche.

Satiričko kazalište Kerempuh predstavlja najnoviji premijerni naslov - predstavu "Bluzeri narodnjaci" kazališnog benda Chishche Lishche, koja će se premijerno prikazati u subotu, 28. studenog u 23 sata.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte što poručuju Video iz Dizmova: Ekipa iz serije "Dar Mar" svojim božićnim čestitkama nasmijat će vas do suza

Organizatori dijele 2x2 karte za predstavu. Ulaznice dijelimo za najbržih dvoje, stoga na showbuzz@novatv.hr pošaljite osobne podatke i nadajte se da ste bili najbrži!

Mnogobrojna pisma obožavatelja, ekstatična publika u zagrebačkim klubovima i pritisak šire javnosti učinili su svoje: kazališni bend Chishche Lishche napravio je novu predstavu za noćnu scenu Satiričkog kazališta Kerempuh! Nakon šest godina lutanja po glazbenim žanrovima ostao je još samo jedan nepokoreni žanr: 'narodnjaci'.

Klikni i otiđi na 'Sevdah u Lisinskom'

Upravo to je glazbena baza novog satirično-bezizlaznog 'showa' iz radionice jedinog hrvatskog stalnog kazališnog benda. Najveći teaser za predstavu može se vidjeti u vidu glumice Mije Anočić-Valentić koja će u predstavi glumiti predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Inspirirani Rat Packom, Monty Pythonom i kafanskom pijankom '(B)luzeri narodnjaci' nude drugačiji oblik zabave u zagrebačkom noćnom životu. Stoga rezervirajte svoje mjesto u foyer-u 'Kerempuha', naručite piće i prepustite se maštovitom prikazu sulude svakodnevice koju vam nudi Chishche Lishche!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene