Zabava zagarantirana

Jarun Piknik Festival - koncert Halida Bešlića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagreb je domaćin velikom zabavno – gastro spektaklu!

'Jarun Piknik Festival' po prvi će se puta predstaviti na Jarunskom jezeru od 01. – 05. svibnja, a ova petodnevna gastro – zabavna priča donosi pravo osvježenje i potpuno novi pristup kada je riječ o zabavi i opuštanju za cijelu obitelj.

Pogledaj i ovo ZagrebDox zanimljiv sadržaj Svečano je otvoren jubilarni 20. ZagrebDox: Za festivalsku nagradu Veliki pečat ukupno se natječe 40 filmova

Prvo izdanje Jarun Piknik Festivala velikim koncertom 01. svibnja na Otoku hrvatske mladeži otvara istinska glazbena legenda i uvijek rado viđen gost u Zagrebu Halid Bešlić. Novi album najveće regionalne zvijezde Halida Bešlića pod nazivom Romanija, predstavljen je nedavno, a ovo briljantno izdanje s jedanaest pjesama hrvatska će publika po prvi puta imati priliku čuti upravo na Jarunu.

Uz centralnu pozornicu Jarun Piknik Festivala, svaku nas večer očekuje sjajan program na još dvije pozornice. Jedna će biti za ljubitelje rock glazbe dok će druga njegovati etno glazbu.

Jarun Piknik Festival jedinstveni je koncept koji dnevno predstavlja najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju, a navečer pretvara Jarun u veliku pozornicu. Ovo čudesno putovanje i praznik za oči, uši i nepce započinje na sam praznik rada u srijedu 01. svibnja 2013. na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu.

Pet će dana posjetitelji moći uživati u vrhunskoj regionalnoj gastronomiji, bogatom zabavnom programu te nezaboravnim večernjim koncertima.
Veliko kino na otvorenom vratit će nas u stara dobra vremena, a organizatori novog festivala u gradu nisu zaboravili ni one najmlađe. Veliki zabavni park za djecu biti će otvoren svih pet dana, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene