Ne propustite

Izvođači Hit Recordsa večeras na velikom humanitarnom koncert

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Giuliano, Boris Novković, Hari Rončević, Halid Bešlić, Neda Ukraden pjevaju zajedno 'Želim život'

Izvođači Hit Recordsa večeras na velikom humanitarnom koncert, Giuliano, Boris Novković, Hari Rončević, Halid Bešlić, Neda Ukraden pjevaju zajedno 'Želim život'!

Večeras od 21h, devetu godinu zaredom na velikoj pozornici u srcu Zagreba na Trgu bana Jelačića, brojni izvođači nastupiti će u sklopu humanitarnog koncerta 'Želim život'.

Pogledaj i ovo showbuzz Na trgu se okupilo između 15 i 20 tisuća ljudi Humanitarni spektakl - Zvijezde pjevaju na koncertu 'Želim život'

I ove godine izvođači Hit Recordsa odazvali su se ovoj itekako humanoj i plemenitoj večeri na kojoj će se prikupljati sredstva za daljnji rad zaklade Ana Rukavina, ali i za one kojima je to najpotrebnije.
Brojne građane i ove godine pjesmom će zabavljati brojna glazbena imena među kojima su Guliano, Boris Novković, Hari Rončević, Neda Ukraden, Halid Bešlić.

Svi zajedno vesele se večerašnjem nastupu, a svojim aktualnim singlom 'Miriše'koji već tjednima ne silazi sa vrha top ljestvica Guliano će zasigurno zagrijati publiku, koja jedva očekuje nastupe svojih omiljenih izvođača.

Nedi Ukraden koja je jučer predstavila svoju novu pjesmu 'Nema, nema' i istoimeni video spot ovo nije prvi nastup na koncertu Želim život, te će večerašnjim gostovanjem pred zagrebačkom publikom još jednom pokazati svoju veliku humanu stranu. Poznati splitski kantautor, Hari Rončević u posljednje vrijeme radi na promociji aktualnog live izdanja 'Kad zapiva Dalmacija' iz Lisinskog, gdje je nastupio sa gudačkim ansamblom, te se priprema za nadolazeći Zagrebački festival, na kojem će nastupiti sa pjesmom 'Da napišeš na nebu'.

Severina održala humanitarni koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog

Hari se iznimno raduje što će večeras zajedno sa brojnim kolegama sa estrade na svoj način pridonijeti ovoj prekrasnoj noći.

Boris Novković koji se uvijek rado odaziva svim humanitarnim akcijama, na glavni zagrebački trg stiže na krilima vrhunskih kritika za svoj aktualni album 'Još sam uvijek tvoj'. Singlovi 'Kunem ti se', 'Još sam uvijek tvoj' i posljednja prigodna božićna pjesma 'Božić je tu 'odlično su primljeni od Borisovih obožavatelja.

Za kraj ostaje nam čovjek velikog srca i kralj sevdaha Halid Bešlić koji je prije nekoliko dana održao vrhunski koncert u riječkoj dvorani Mladosti. Sigurni smo kako će Halid zagrijati publiku svojim najvećim hitovima 'Sviće zora', 'Lavanda', 'Romanija' a koje među ostalima možete pronaći na aktualnom izdanju Hit Recordsa 'Best of Halid Bešlić'!

Ne propustite stoga, večeras od 21 sat, veliki humanitarni koncert 'Želim život' zaklade Ana Rukavina, na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

Nazovite 060 9000 i jednim pozivom pomognite onima kojima je to najpotrebnije!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene