Nova kolekcija

Omiljeni dizajner Ivica Skoko u romantičnim notama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivica Skoko proljeće i ljeto vidi u nježnim, romantičnim i lepršavim modelima.

Ivica Skoko, dizajner čije kreacije uvijek iznova oduševljavaju i koje zvijezde biraju za najglamuroznija red carpet izdanja, i ove će sezone u sklopu BIPA FASHION.HR-a predstaviti svoju novu kolekciju.

Pogledaj i ovo Ivica Skoko, najava revije - 7 Drama, glamur i raskoš Omiljeni dizajner Ivica Skoko priprema modni spektakl u nacionalnoj kući umjetnosti

Revija za koju se uvijek traži pozivnica više osvaja couture kreacijama kojima se Skoko posvetio proteklih par sezona. Nakon glamurozne, mistične i pomalo mračne kolekcije koju je predstavio na reviji prošle sezone, omiljeni dizajner poznatih Hrvatica proljeće i ljeto vidi u nježnim, romantičnim i lepršavim modelima. Ivica Skoko novu će kolekciju predstaviti pod pokroviteljstvom branda Perwoll na samostalnoj reviji u sklopu službenog programa BIPA FASHION.HR-a.

Senzualne večernje haljine, kojima Skoko osvaja hrvatsku publiku, u kolekciji za proljeće/ljeto 2017. zaživjet će u svjetlijim i pastelnim bojama, bez puno glittera i šljokica na koje je već navikao modni svijet. „Volim svake dvije-tri sezone napraviti neki zanimljiv twist ili krojnim elementom ili kombinacijom materijala ili pak formom što smo napravili i ovoga puta te se nadam da će se i našoj i široj publici to svidjeti. Cijela kolekcija nam vješto balansira romantičnim, ženstvenim i sofisticiranim. Materijali su također lepršavi, ima jako puno svila, muslina, svilenih brokata, organdija, mekih čipki i čipki koje su tehnički pa i vizualno drugačije od uobičajenih“, najavljuje proljetno – ljetnu kolekciju dizajner koji uvijek izmami uzdahe publike BIPA FASHION.HR-a.

Skoko iz sezone u sezonu pokazuje svoje dizajnersko umijeće glamuroznim i raskošnim haljinama, a novom kolekcijom od preko 40 modela isključivo večernjih haljina midi i maxi dužina, u prvi plan opet stavlja ženstvenost i senzualnost. Kompleksnijom i modelima brojno opširnijom modnom pričom, omiljeni dizajner brojnih Hrvatica želi pokazati da je njegov prepoznatljiv dizajn namijenjen svakoj ženi koja se želi osjećati lijepo i posebno.
Novo izdanje BIPA FASHION.HR-a počinje 29. ožujka i traje do 01. travnja. U Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma tako će u četiri modna dana nastupiti poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, a prvi put na ovoj platformi kolekcije će prikazati Arileo, Luka, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI i Yuniku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene