Upoznati samog sebe

IVICA I JANICA - Glamurozan početak velike turneje po Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon američkog uspjeha i predstavljanja u Los Angelesu, dokumentarni film simboličnog naziva „Gnothi Seauton – Upoznati samog sebe“ o najtrofejnijim hrvatskim skijašima, Ivici i Janici Kostelić, iz Malog Lošinja krenuo je u veliku turneju po Hrvatskoj.

Uz glavne zvijezde filma, Ivicu i Janicu Kostelić, Lošinj je ugostio cijelu ekipu filma predvođenu Janicom i Ivicom te autorom Brunom Kovačevićem koji je 23 godine pratio svaki korak njihove uspješne karijere. Premijeru filma su uveličale mnogobrojne poznate ličnosti poput Nine Badrić, Miroslava Ćire Blaževića, Marka Vrdoljaka i Tamare Garbajs te mnoge druge.

Pogledaj i ovo Janica i Ivica Kostelić na treningu Cro Ski Teama, 1993. Prije točno 30 godina Pogledajte kako su Janica i Ivica Kostelić izgledali na dan kada su otkriveni, njihov otac već je tada znao što ih čeka: "Buš videl, jednog dana..."

'Iznimno nam je zadovoljstvo što smo ugostili naše proslavljene sportaše i cijelu ekipu zaslužnu za film koji vjerno prikazuje životni i sportski put te uspjehe Ivice i Janice Kostelić. Siguran sam da smo i na taj način još jednom potvrdili svoje mjesto u odabranom društvu onih koji su svjesni da je stalno ulaganje u razvoj i napredovanje jedini put za postizanje uspjeha i osvajanje nagrada', rekao je Goran Filipović.

Podsjetimo, u veljači ove godine film je predstavljen američkoj javnosti u jednom od najpoznatijih kina na Beverly Hillsu u Los Angelesu, dok je glamurozna pretpremijera održana u Zagrebu u travnju prošle godine kojoj su nazočila mnoga poznata lica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene