Počinje 16. kolovoza

Ivana Nanut za Novu TV izvještava s 19. Sarajevo Film Festivala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova TV i ove godine donosi najbolje od Sarajevo Film Festivala. Ivana Nanut odvest će vas na jedno od najprestižnijih događanja u regiji – 19. SFF koji se održava od 16. do 24. kolovoza.

Sarajevo Film Festival jedno je od najprestižnijih i najposjećenijih događanja u regiji. Devetnaestu godinu za redom donosi izvrsne filmove, poznata lica svjetske i domaće filmske industrije te pregršt popratnih sadržaja.

Pogledaj i ovo showbuzz 19. Sarajevo Film Festival Već drugu godinu zaredom u Sarajevu se susreću svijet filma i L’Oréalov svijet glamura

Nova TV i ove godine donosi svojim gledateljima sve zanimljivosti iz Sarajeva i bogatog svijeta filma koji se tamo predstavlja.

Ivana Nanut, novinarka Nove TV koja filmsku industriju prati dugi niz godina, povest će vas putem malih ekrana na ovo prestižno događanje.

'U Sarajevu je atmosfera uvijek odlična. Na jednom mjestu okupe se svi ljubitelji filma iz regije i šire, pa druženja nisu samo poslovna. Ekipu koja je stvorila SFF poznajem već dugi niz godina i uživam raditi s njima. Na ovom sam festivalu upoznala mnogo zanimljivih ljudi i pogledala izvanredna filmska ostvarenja. Radujem se ovogodišnjem odlasku na SFF', rekla je Ivana Nanut.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene